DAVIDU SE TRESU GAĆE OD ALEKSANDRINOG BIVŠEG! Dragojević kroz SUZE priznao da se boji osvete: Plašim se Čabarkape!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

Nije mu svejedno

DAVIDU SE TRESU GAĆE OD ALEKSANDRINOG BIVŠEG! Dragojević kroz SUZE priznao da se boji osvete: Plašim se Čabarkape!

Rijaliti -

David Dragojević, koji je ostavio verenicu Aleksandru Subotić čim je izbačena iz rijalitija zbog Ane Korać, priznao je kroz suze da se plaši Aleksandra Čabarkape, s kojim Subotićka ima ćerku Magdalenu!

On je sa knedlom u grlu pričao o svojoj prošlosti, ali i o činjenici da su Sandra i njena ćerka sve do pre pet dana živele u Veterniku kod njegove majke Biljane Dragojević.

foto: Dragana Udovičić

"Nisam bio za to da Magdalena bude kod moje majke dok smo Aleksandra i ja u "Zadruzi". Ni Biljana nije bila oduševljena tom idejom. Razmišljao sam o tome šta bi onaj čovek mogao da uradi, brinuo sam da nešto ne napravi mami ili našoj kući, otkud znam... Ipak, Aleksandra je insistirala da bude u Veterniku a ne kod oca Karađorđa, jer je on dugo bio u zatvoru i socijalna služba bi mogla da reaguje. Na kraju sam ubedio majku da pristane", priznao je Dragojević.

foto: Printscreen

Ostali takmičari rijalitija su odmah prokomentarisali da je s razlogom bio zabrinut, s obzirom na to da je Čabarkapa takođe bio u zatvoru, a i da je prošlog leta napao Subotićku na ulici u Kaluđerici.

"Pa da, nije mi svejedno", dodao je David.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track