izlajale se

IMAŠ KLIP GDE ČAČKAŠ GOLU PI*KU: Okršaj Stanije i Dragane Mitar podigao kuću na noge! ISPLIVALE BLUDNE RADNJE PEVAČICE I SPLAVARUŠE! (VIDEO)

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i Dragana Mitar imale su žestok okršaj u pabu rijalitija, gde su iznele najprljavije stvari jedna o drugoj. Svađi je prisustvovao Lepi Mića, koji je ćutke posmatrao dok su se učesnice jedva gledale očima.

"Ti da nemaš tog muža, ti bi bila niko i ništa. Muža napraviš monstrumom koji te tukao, a onda ti kupi tortu za rođendan i kao sve je u redu. Tebe muž kada bi šutnuo ostala bi ništa. Pokazala si se kao mrtvo puvalo što se tiče pevanja", osula je Stanija ne birajući reči.

Dragani nije bilo jasno čemu ove osude, a ponajmanje zašto se starleta uhvatila za njenog muža Sinišu Dragutinovića.

foto: Printscreen YT

"Dobro sam se udala, meni je to bio cilj i eto. Ustanem, lepo mi, popodne, lepo mi, ne moram ništa da radim, lepo mi. Ne, nego treba da slikam golu guzi.u", odbrusila joj je bivša modelsica.

"Imaš klip gde si čačkala golu pi.ku. A svi znamo da si bila udata i da si imala decu, a te slike nisi slala svom mužu, svi znamo. Ja nemam takav klip. Jesam zaradila na dup.tu, napravila sam brend od svog dup.ta. Ovo du.e je čistije nego nečiji obraz, i o tome se radi", objasnila je starleta u nekoliko rečenica.

"Ja makar ne moram da animiram klijentelu 50+", odgovorila je Dragana na svoj način, kratko i jasno.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track