MARINKOVIĆEVA DEVOJKA IZLUDELA ZBOG GOCE TRŽAN! Gori od ljubomore: Ja njoj nedostajem i ako me ne vidi 5 MINUTA, a tek šta se desi kad se pokrenu priče o bivšoj...
Foto: Happy screenshot

OTVORIO DUŠU

MARINKOVIĆEVA DEVOJKA IZLUDELA ZBOG GOCE TRŽAN! Gori od ljubomore: Ja njoj nedostajem i ako me ne vidi 5 MINUTA, a tek šta se desi kad se pokrenu priče o bivšoj...

Rijaliti -

Jelena Ilić pokazala je u vili "Parova" koliko je ljubomorna na bivšu ženu svog dečka Ivana Marinkovića, Gocu Tržan. Međutim, kako on naglašava, njemu to ne smeta, te veruje da je za to najverovatnije on kriv.

"Nije prvi put da se dotaknemo teme moje bivše supruge i uvek se Jelena potpuno normalno ponaša, jer uglavnom o mom detetu pričamo. Odavno nemam osećanja prema Goci, gledam je isključivo kao majku svog deteta. Moguće je da sam se izlupetao malo, pa da je moja Jeca odreagovala malo žustrije... Ništa mi tu ne smeta, čak mi je i simpatično kada pokaže da joj nedostajem jer me pet minuta nema u njenom vidokrugu", ispričao je Ivan.

foto: Happy screenshot

S druge strane, o odnosu majke Nadice i ćerke Aleksandre Marjanović i te kako je imao šta da kaže.

"Na prvi pogled sam pomislio da i Đina i Aleks malo preteruju kada je Nadica u pitanju i da su se sve tri zaigrale. Ipak, nijednoj od njih nije lako da prikažu kakav je zaista njihov odnos, jer su pod pritiskom sveta u rijalitiju. Biće to sve okej, jer verujem da će naći meru i granicu kada su njihovi životi u pitanju", objasnio je on.

Takođe, Ivan je iskoristio priliku da progovori o Požgajevom "pozivu" da se udruže protiv Coke i Lakića.

"O ta dva idiote ne znam više šta da kažem1 Srozavaju sebe stalno, gube se u svemu tome. Lakić je podmukao i nespreman da održi porodicu na okupu", tvri Ivan.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track