JEZIVO

ZBOG TVRDNJI ZORICE MARKOVIĆ STANIJA SE IZGUBILA! Počela da plače od besa: 10 godina izmišljaš priče o meni! UMREĆEŠ U SVOJOJ ZLOBI, OLOŠU! (VIDEO)

Rijaliti -

Zorica Marković isprovocirala je Staniju pričom o izvesnom dedi Žiki, s kojim je seksepilna starleta navodno bila u vezi. Ona je i sama čula za te navode, ali nije uspela da se iskontroliše i mirno pojasni situaciju.

Žučna rasprava između nje, pevačice i Ljube Pantović umalo se pretvorila u tuču! Da Staniju nije zadržao Lepi Mića, zgodna crnka bila je spremna da sa klupe skoči na Markovićevu.

"Ako neko poznaje Staniju, onda sam to ja. Ona je devojka lepa, unovčila je to na pravi način... Meni su njene fore i fazoni unapred poznati. Priča o deda Žiki nije potekla od mene. Deda Žika je tada bio mnogo stariji od tebe. Pričalo se po Rumi da je bio sa tobom, ali ta priča nije potekla od mene", rekla je Zorica.

Staniji nije bilo pravo da o tome sluša, pa je izgorela od besa. Na sve načine pokušavala je da objasni da stariji čovek i ne postoji, te da joj je dosta "laži koje drugi već deset godina izmišljaju o njoj".

foto: Printscreen

"Ja sam pre 20 godina imala 14 godina. Ja nikada nisam imala dečka u Rumi, prvi moj dečko je bio iz Sremske Mitrovice i bila sam sa njim pet godina. Ne poznajem nikakvog deda Žiku. Pravite mi priče sa nekim dedama... Ne postoji nikakav deda Žika!" vikala je Stanija, ali Zorica nije odustajala.

Zbog izgovorenih reči i provokacija, starleta je počela da se trese i plače.

"J*bo te deda Žika!" nastavila je Zorica, pa odmahnula rukom.

foto: Printscreen

"U sina se zaklela da sam ja naručivala pesmu za Davida... Ovde samo izmišlja, pa kako ne bi izmišljala i priče o dedama! Sa kavim spodobama i nakazama me povezujete! Ološi jedni, sve ću da vas otvorim! Ološu jedan! Umrećeš u svojoj zlobi! Dajte dokaz, 10 godina vas slušam kako izmišljate" urlala je Stanija i brisala suze.

"Ajde, ku*vice, plači!" dovikivala joj je Ljuba.

"Porodica ti se raspada ovde, a ti izmišljaš priče o meni, klošarke jedne", vrištala je Stanija.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja