POVREĐENA SUBOTIĆEVA OKREĆE NOVI LIST: Bivša rijaliti učesnica viđena u noćnom provodu sa DRUGIM MUŠKARCIMA! Koraćevu ne podnosi, a seks sa Davidom JOJ SE GADI!
Foto: Pritnscreen Instagram

zgrožena

POVREĐENA SUBOTIĆEVA OKREĆE NOVI LIST: Bivša rijaliti učesnica viđena u noćnom provodu sa DRUGIM MUŠKARCIMA! Koraćevu ne podnosi, a seks sa Davidom JOJ SE GADI!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić okrenula je novi list i zauvek otpisala iz života Davida Dragojevića, koji ju je prevario u rijalitiju sa Anom Korać.

foto: Printscreen

Ćerka Ljube Pantović požalila se prijateljima da više nikad ne bi mogla da legne u krevet sa bivšim partnerom jer joj se gadi sama pomisao na to da je imao seks sa poznatom starletom u "Zadruzi".

- Aleksandra je bila psihički jako loše, ali konačno se dozvala pameti. Dok je boravila u Veterniku, nadala se da je Davidu Ana samo opsesija u rijalitiju i da će to shvatiti kada se vrati kući. Međutim, ubrzo je shvatila da mora da se oslobodi te iluzije i da izgradi novi život sa ćerkicom Magdalenom, pa je odlučila da se vrati u kuću oca Karađorđa u rodnoj Kaluđerici. Shvatila je da ne može nikog da zadrži na silu i započela je novi, drugačiji život - otkriva naš izvor i dodaje da je bivša rijaliti učesnica više puta viđena u noćnom provodu okružena nepoznatim momcima.

foto: Printscreen Instagram

- Aleksandra je počela da izlazi sa društvom i na taj način pokušava da izleči tugu. Za sada joj dobro ide jer je srećnija, zadovoljnija i posvećenija sebi. Skoro su je videli u centru grada, skockanu od glave do pete, i bila je sa nekoliko muškaraca i devojaka. Ni sa jednim nije pokazivala nikakvu bliskost, ali rekla nam je da joj pišu neki momci. Cilj joj je da po završetku "Zadruge" porazgovara sa Davidom jer smatra da njihov odnos ne može da se završi tek tako i tražiće mu objašnjenje za preljubu. Ona samo želi taj razgovor i ništa više, a zaklela nam se da se neće pomiriti s njim, sve i da joj on to traži. Kaže da ne bi više mogla da legne pored njega znajući da je bio prisan sa Koraćevom - kaže naš izvor.

foto: Printscreen

Voli nesuđenu svekrvu

Stalno se čuje sa Biljanom

Aleksandra je, kako saznajemo, i dalje u kontaktu sa Davidovom majkom Biljanom Dragojević,s kojom svaki dan priča telefonom otkako je napustila njihovu kuću u Veterniku.

- I Aleksandra i Biljana su više puta javno rekle da se vole i poštuju, a Biljana se vezala i za malu Magdalenu dok ju je čuvala. Iako joj se Ana Korać nimalo ne sviđa, Biljana je svesna da je to njegov izbor, kao što je i njen da ostane u bliskim odnosima sa Sandrom, koju je želela za snajku. I Sandra je svesna koliko joj nesuđena svekrva želi dobra, tako da joj znače njeni saveti - kaže naš izvor.

Kurir.rs, Marija Dejanović / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track