LUNA SAD ZBOG OVOGA NE MOŽE DA SPAVA! Nadežda nema šta joj nije napričala, a tiče se njenog brata Adama: Razvezala jezik, ništa joj nije PREĆUTALA!
Foto: Damir Dervišagić

BACILA JE S NOGU

LUNA SAD ZBOG OVOGA NE MOŽE DA SPAVA! Nadežda nema šta joj nije napričala, a tiče se njenog brata Adama: Razvezala jezik, ništa joj nije PREĆUTALA!

Rijaliti -

Nadežda Biljić vratila se u rijaliti, iako su mnogi sumnjali da će se odlučiti na takav korak. Ipak, veliki napor uložila je da ponovo pobegne iz Bele kuće.

Malo pošto se iznova odomaćila, sela je sa Lunom Đogani pa joj otkrila koliko su je maltretirali njeni fanovi, te kako im je odbrusila.

Naime, oni su je prozivali zbog seksa na Uskrs sa Mikijem Đuričićem, a onda im je ona prebacila da podržavaju Lunu "koja je p*šila Slobi na stepeništu". Đoganijeva joj ovo nije zamerila, jer joj je brzo objašnjeno da je problem u gnusnim provokacijama, a ne u nečijim delima.

foto: Printscreen

Međutim, Nadežda se nije zaustavila tu. Ona se nije suzdržala a da ne prenese Luni informaciju iz spoljnog sveta, da njen brat adam Đogani iznajmljuje stan u Beogradu i živi zajedno sa Natašom Moskvom.

Vest da ljubav cveta i da je sve u redu oduševila je blogerku, zbog čega je ona odmah prenela Marku, s kojim se pomirila, pa Sanji i Matoroj, cupkajući u mestu od sreće.

"Znate da su Adam i Nataša u Beogradu i da žive zajedno? Iznajmili su stan, žive zajedno, je l' možeš da zamisliš!" pričala je ona.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track