ŠIKLJALA KRV, DOLAZILA I POLICIJA: Miljana razbila glave Lazaru i Davidu! Hitno odvedeni na UŠIVANJE, a evo kako izgledaju posle JEZIVOG NAPADA (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

NAPAD

ŠIKLJALA KRV, DOLAZILA I POLICIJA: Miljana razbila glave Lazaru i Davidu! Hitno odvedeni na UŠIVANJE, a evo kako izgledaju posle JEZIVOG NAPADA (VIDEO)

Rijaliti -

Lazar Jeremić i David Dragojević, zaradio je pet ševova na glavi pošto mu je Miljana Kulić šoljom razbila glavu.

Naime, Miljana se posvađala sa Davidom Dragojevićem, Anom Korać, Sanjom Stanković i Matorom, a najgore su u toj svađi prošli David i Lazar Jeremić koje je Miksi pogodila šoljom u glavu i raskrvarila ih.

Ћаскање је завршено Унесите поруку...

Miljana je odmah provoedena u zatvor gde je sve demolirala i pokušala da preseče vene, a nakon razgovora sa produkcijom, vratila se u Belu kuću i sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom i Lepim Mićom razgovarala o incidentu kunuvši se da je šolju htela da baci na zemlju.

I David i Lazar su napustili imanje i bili kod lekara, a kako su zadrugari ispričali, došla je i policija. David se posle nekoliko sati vratio u Belu kuću sa gazom na glavi.

Kako kaže, bio je na ušivanju, glava mu je razbijena, te je zaradio nekoliko šavova.

"On je imao pet šavova. Meni su čistili samo, rasekla me je", rekao je David.

"Ona je Davida direkt u glavu udarila i šolja je pukla. Ne znam kako mu, hvala bogu, nije ništa. Samo pet kopči. Šolja se skroz razbila o njegovu glavu, a mene je skroz iseklo. Svo mi je uvo rasečeno. Ušili su me, mnogo me je bolelo kad su mi čistili. Na živo su me ušivali", ispričao je Lazar.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja