Najnovije vesti

HAos

JEZIVO! NADEŽDA NARUČILA MIKIJEVO UBISTVO UŽIVO U EMISIJI: Ovaj čovek je mrtav BUKVALNO kad izađe iz rijalitija, a onda otkrila VRTOGLAVU cifru koju je pčelar dobio na ruke pre ulaska u rijaliti! (VIDEO)

Rijaliti

Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem i njihov seks gledala je cela Srbija, vratila se u rijaliti i zapretila smržu bivšem ljubavniku  koji je sada u vezi sa udatom Suzanom Perović. 

Posle žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Biljićka je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću. 

"Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovek je mrtav, i bukvalno i za mene", izrekla je opasne pretnje.

"Rekla sam Pavlu da ne treba da se kanali i da treba da bude šmeker i da kaže kao što sam ja, ustala i rekla da se Suzane stide njena deca. Mogu da budem kažnjena jer sam prenela ono što se piše iz spoljnog sveta", počela je da se pravda Nadežda. 

"I dalje stojim da je perfidna k...", dodala je Nadežda, a onda se Miki upetljao i zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali. 

"Ja nemam honorar, jedi g*vna! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da ju se deca stide", nastavila je Nadežda, dok je Suzana zamolila da joj decu ne uzima u usta.  

"Možeš da pričaš šta hoćeš, ali decu ne smeš da mi uzimaš u usta. Bolje bi ti bilo da bude poslednji put", iznervirala se Perovićeva. 

"Ti, možeš da mi po*ušiš ku*ac, majmune jedan. Ti si klošar koji nema ništa. Da bi bio sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmekere", provocirala je Nadežda Mikija koji joj je punu šolju kafe pljusnuo u lice. 

Obezbeđenje je odmah uletelo, odvuklo Nadeždu koja je prvo uhvatila tanjir i krenula na Mikija. 

"Stalno nas spominje, uzima usta, dokle više", vikao je Miki. 

"Za ovo ćeš mi da platiš debelo. Jebaću vas sve dok sam ovde, a rijaliti će se završiti", vikala je Biljička dok ju je obezbeđenje držalo. 

"Biće neko bigalj, 10 godina robije! Ti ćeš nekoga da nazivaš k*rvom, prije podne se j*beš sa Čolakom, posle podne sa mnom", vikao je Miki, a onda je Nadežda odala najveću tajnu rijalitija. 

"Miki ima 120.000 evra honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko j*bati ni za milion", potpuno se izgubila Nadežda.   

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...