GAGI LUNI JEDNO NIKAD NIJE REKAO, A OVE REČI MAJKE ANABELE TEK BI JE DOTUKLE! Blogerka slavi rođendan i ne sluti šta se dešava van rijalitija: Kad bude čula plakaće KAO KIŠA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DIRLJIVO

GAGI LUNI JEDNO NIKAD NIJE REKAO, A OVE REČI MAJKE ANABELE TEK BI JE DOTUKLE! Blogerka slavi rođendan i ne sluti šta se dešava van rijalitija: Kad bude čula plakaće KAO KIŠA! (FOTO)

Rijaliti -

Anabela Atijas uputila je ćerki Luni najlepše reči za rođendan, koji će ona proslaviti u rijalitiju, gde već mesecima boravi.

"Srećan mi dan kada sam tebe rodila, ljubavi moja... I svima onima koji ga slave danas, ljubav za vas", uz veliki osmeh napisala je pevačica jer je danas, inače, dan žena.

"Srećan dan žena drage moje dame, ne treba vama heroj, jer vi to već jeste!" napisala je ona u poruci.

Poznato je da su Luna i Anabela i te kako vezane. Nijedna poseta u rijalitiju nije prošla bez suza radosnica. Blogerka se često priseti roditelja, kada joj nedostaju ona ih na krajnje emotivan način pozdravlja iz rijalitija, a takođe poznato je i da je spremna oštro da se posvađa ukoliko ih nek ospomene u lošem svetlu.

"Uvek ću biti tu za tebe", piše na fotografiji koj uje Anabela objavila.

S druge strane, ni otac Gagi nije propustio a da svojoj mezimici čestita divan dan.

"Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš", napisao je između ostalog Đogani.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja