RASKRINKAVANJE! LUNA JE STANIJIN FAN, A DRAGANA MITAR PORUČILA: Živele ku*ve, živele sponzoruše! NASTAĆE HAOS!
Foto: Printscreen/Ami G

Pravda

RASKRINKAVANJE! LUNA JE STANIJIN FAN, A DRAGANA MITAR PORUČILA: Živele ku*ve, živele sponzoruše! NASTAĆE HAOS!

Rijaliti -

Lepi Mića i Dragana Mitar već neko vreme nisu u dobrim odnosima, a sada su pale i teške uvrede.

"Meni nije ovo prvi put da imam ovakve situacije s prijateljima. Drago mi je što je nikada nisam uvredio. Neću sada da promenim mišljenje o njoj. Primetio sam u poslednje vreme da ona ide nekim drugim putem", rekao je Mića, objasnivši čime ga je Dragana isprovocirala.

foto: Printscreen

"Dragana ne kapira moj način igre. Do tada smo se dogovarali kako šta treba da radi. Ona je popu*ila tuđe fore i mislila da ja nju smatram psom i kerom, a nije tako. Ona je to tako shvatila, a nije shvatila pet meseci unazad. Počela je provokacijom da sam rekao da je ker. Kad sam tebe smatrao kerom? Ti si i te kako je*ala meni majku, uvek si rekla šta misliš. Ako smatraš da sam te ja uvredio za tvoju debljinu, trebalo je da mi kažeš", završio je Mića.

foto: Printscreen

Dragana je prebacila loptu na dojučerašnjeg prijatelja, pa ga optužila da on nju vređa.

"Ti si prvi počeo sa ružnim rečima, ja ću ostati dosledna. Ti znaš da ja ne psujem, ne mogu da se spuštam na taj nivo, savršeno me zabole. Kad počneš da me vređaš, počeću i ja tebe. Vidi se napolju sve, mene tvoje vređanje ne dotiče. Je l' ti znaš kolika je moja psiha, ja ovako mogu pet godina, neuništiva sam. Živele ku*ve, živele sponzoruše", izjavila je starleta.

Mića odbrusio Staniji Ti si fan Lune Đogani

Mića je ušao u sukob i sa Stanijom Dobrojević, za koju smatra da je sujetna kad je u pitanju njena cimerka Luna Đogani jer želi da bude u prvom planu. "Sviđa mi se mnogo sve što su joj ljudi priredili. Ne mrzim Lunu, ali imam sukob sa Markom", rekla je Stanija, ali Lepi Mića je ostao pri svom stavu: "Ti si fan Lune Đogani. Ti si kao Nadežda Biljić, ona je ušla kao Lunin fan, a posle se okrenula Kiji. Eto, to si ti!"

foto: Printscreen

Kurir.rs /M. T./ Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track