SILIKONI STIŽU  U JUNU! MAMA ANABELA SPREMA ĆERKU DA BUDE PEVAČICA: Luna pravo iz rijalitija IDE NA REMONT!
Foto: Damir Dervišagić

PRED LETO I PLAŽU

SILIKONI STIŽU U JUNU! MAMA ANABELA SPREMA ĆERKU DA BUDE PEVAČICA: Luna pravo iz rijalitija IDE NA REMONT!

Rijaliti -

Anabela Atijas odlučna je u nameri da Luni Đogani zadrži osmeh na licu i posle rijalitija, pa će u te svrhe ćerki ispuniti dugogodišnju želju, i odvesti je da uradi silikone. Ona planira da operaciju zakaže, pa odmah po izlasku iz rijalitija da mladoj Đoganijevoj "napumpaju grudi" kako bi se bolje spremila i vinula u pevačice.

- Luna nikada nije krila da bi volela da ima veće grudi, ali zbog svega što joj se dogodilo poslednjih godinu i po dana, ona nije imala vremena da tu želju ostvari. Pošto su Anabeli Lunina sreća i zadovoljstvo na prvom mestu, rešila je da joj pomogne da ovu nameru sprovede u delo. Ona je već počela da se raspituje kod poznanika o ugradnji silikonskih grudi. Pevačica namerava da zakaže uvećanje grudi za ćerku kako bi ona na intervenciju otišla čim napusti rijaliti šou u junu - rekao je izvor blizak pevačici.

Luna Đogani već je upoznala auditorijum sa svojim pevačkim sposobnostima, a jedna od njenih želja

- S obzirom na to da Luna ima nameru da se bavi pevanjem kada izađe iz “Zadruge 2”, Anabela smatra da bi zbog budućeg pevačkog posla takođe bilo dobro da poradi na svom izgledu. S druge strane misli da će to usrećiti Lunu i podići joj samopouzdanje. I Anabela ima silikonske grudi, pa zna koliko takva jedna promena može da jednoj ženi promeni život, te svesrdno podržava Lunu u želji da se podvrgne estetskoj intervenciji - zaključio je naš sagovornik.

Gagi Đogani ništa nije znao o ovome, ali priznao je i da nema ništa protiv. Poznajući svoju ćerku koju podržava u svemu, veruje da bi joj promena prijala.

- Iskreno da vam kažem, nisam upućen u tu priču. Anabela mi ništa nije pričala o tome. U svakom slučaju, ja nemam ništa protiv toga. To je danas potpuno normalna stvar. Znam da je Luna pričala u rijalitiju da hoće veće grudi, a šta Anabela radi po tom pitanju, stvarno ne znam - rekao nam je Gagi kada smo ga pozvali za komentar.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs, Scena / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track