IZBACILI BIVŠEG POLITIČARA IZ PAROVA, PA DONELI ŠOKANTNU ODLUKU: Nikola i Mladen LIKOVALI dok ih je Požgaj gledao iz tajne sobe, a na vratima su bili Mili i Conja... OBRT U POSLEDNJEM TRENUTKU (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

LAŽNO IZBACIVANJE

IZBACILI BIVŠEG POLITIČARA IZ PAROVA, PA DONELI ŠOKANTNU ODLUKU: Nikola i Mladen LIKOVALI dok ih je Požgaj gledao iz tajne sobe, a na vratima su bili Mili i Conja... OBRT U POSLEDNJEM TRENUTKU (VIDEO)

Rijaliti -

Nominovano za izbacivanje je bilo njih šestoro Spaho Sulejman, Nikola Jovanović Conja,Vesna Rivas, Aleksandar Požgaj, Ivan Marinković i Džonatan Lumbila Mastor.

Napravili su lažno izbacivanje, iz vile je izašao Požgaj koji je potom iz tajne sobe posmatrao šta ostatak ukućana priča o njemu. Pojedinci poput Nikole Lakića i Mladena Vuletića su uveliko likovali.

Rivasovoj, koja je prvim mestom nagrađena verovatno jer je kao predsednik vile nominovala samu sebe da bi spasila ostale, produkcija je potomsaopštila da dolazi do promena pravila i da će imati još jedan zadatak.

Kao vođa vile ona će imati pravo da dodeli odlučujući glas za izbacivanje, u slučaju izjednačenih glasova. A tada je najavljeno i da će osim "izbačenog" Požgaja, rijaliti napustiti još jedan takmičar.

Zatim se nastavilo sa otvaranjem mesta na tabeli. Iza Vesne Rivas je bio Ivan Marinković (27,8), treći je bio Mastor sa (14,2), a četvrti Spaho (8,7). U duelu su ostali Conja i Mili.

- Moram da priznam da sam razočaran i ne mogu da verujem da je Vesna ispred mene. Nikada nisi bila ispred mene na tabeli, ja sam uvek bio prvi ili među najboljima - rekao je Ivan.

Na vratima su bili Mili i Conja, a voditeljka je saopštila da će upravo Conja napustiti "Parove" jer ima 7,2, a Radosavljević 7,3 odsto. Vrata su se otvorila, a umesto izbacivanja Conje, desilo se "ubacivanje", odnosno povratak Požgaja.

- Lažno izbacivanje. Linije za glasanje nisu otvorene u sredu, tako da nije stigao ni jedan jedini glas. Napravili smo malu šalu - saopštila je voditeljka Bojana.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/happy/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja