Najnovije vesti

sve su bliži

STANIJA LIJE SUZE U RIJALITIJU! Starleta se slomila posle OVIH REČI Baneta Čolaka! Ja bih te držao POLA SATA U ZAGRLJAJU! (VIDEO)

Rijaliti

Stanija Dobrojević i Bane Čolak su vrlo prisni u rijalitiju "Zadurga 2". Nakon raskida koji je jevno doživela od strane Vladimira Tomovića, zadrugari su okrivili Baneta Čolaka, a Lepi Mića je pokušavao da iz starlete izvuče priznanje da je zaljubljena u svog cimera. 

 

Dobrojevićeva je agresivnija u ovom rijalitiju od kako se vratila sa operacije, pa je često i različitim prihičkim rastrojsvima u svađi sa ostalim ukućanima. Ona se potpuno slomila u razgovoru sa Čolakom koji su vodili u rajskom vrtu kada su se odvojili od ostalih, a tom prilikom Stanije nije uspela da zadrži suze. 

 

"Se.e mi se od svih vas, od svih, zajedno sa Tomovićem, majke mi ti kažem. Ti bre dečko ovde cviliš što sam otišla krevet u ćošak posle mesec dana, ne pitaš me kako se osećam posle onog sinoć. U trenutku kad sam imala raaski moj veliki prijatelj Mića me nije pitao kako si nego me terao da šetamo sat vremena da pričamo o tebi i da priznam da sam zaljubljena u tebe", rekla je Stanija Banetu.

 

Bane je pokušao da joj objasni da joj je drug i da hoće suze da joj obriše, dok ga je ona ubeđivala da joj se ne približava jer joj samo pravi probleme.

 

"Ja vidim kako se ti osećaš, ne moram da te pitam, ja znam kako se ti osećaš. Ja sam najveću zelju imao da te zagrlim i da te držim pola sata. Kad si ti sje.ana i ja sam. Na je umem rečima to da ti objasnim. Budalo, ja sam ti drug, sad hoću da ti skinem to i da ti obrišem suze", objasnio joj je Bane. 

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...