Najnovije vesti

ALEKSANDRA BI DA SE VRATI, ALI SAMO POD JEDNIM USLOVOM! Ana i David će izgoreti kad budu čuli za otimačinu oko Subotićeve: Rešena da im ZAGORČA ŽIVOT!
Foto: Printscreen Instagram

uskoro pada odluka

ALEKSANDRA BI DA SE VRATI, ALI SAMO POD JEDNIM USLOVOM! Ana i David će izgoreti kad budu čuli za otimačinu oko Subotićeve: Rešena da im ZAGORČA ŽIVOT!

Rijaliti

Aleksandra Subotić navodno je primila "poziv koji se ne odbija" iz luksuzne vile "Parova" da se ponovo priključi tom rijalitiju. Međutim, kako kaže dobro obavešten izvor, ona još uvek nije sigurna šta joj je činiti, jer joj je osveta visoko na listi prioriteta.

"Neodlučna je u ovom trenutku, jer nije još sigurna šta je najbolje za nju. Dobila je primamljivu ponudu i za jedan i za drugi rijaliti, ali sada je na njoj da odluči šta će učiniti po tom pitanju", rekao je izvor blizak Aleksandri.

"Ponudili su joj odličnu svotu novca, koju bi u kratkom roku mogla da zaradi za sebe i za ćerku. Ponudili su joj specijalan ugovor u kom bi imala sve povlastice u vili ("Parova") u odnosu na druge takmičare. Mogla bi češće da viđa svoju ćerkicu, duže da spava i obavlja privatne pozive kad god poželi. Njen jedini zahtev je bio da joj novac bude isplaćen unapred. Najveći problem je to što su Ana i David u drugom rijalitiju, a ona pokušava na sve moguće načine da im se osveti", što kako se navodi - neće biti moguće ukoliko se opredeli za drugi rijaliti šou.

"Uskoro će izabrati jednu od te dve opcije", zaključuje on.

foto: Pritnscreen Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...