SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE

NISI ME NAŠAO NA ULICI PA DA MOŽEŠ OVO DA MI RADIŠ! Luna besna, roni suze naočigled svih: Marko ne može u oči da je pogleda! (VIDEO)

Rijaliti -

Luni Đogani ne sviđa se način na koji joj se Marko Miljković obraća, te je par ušao u žestoku raspravu zbog koje je blogerka nasred rijaliti dvorišta počela da urla i roni suze.

foto: Printscreen

"Način na koji ti razgovaraš mi se ne sviđa. Ka to ne dozvoljavam ni prijateljima. Ti vrištiš na mene. Ti misliš da si uvek u pravu za mene. Ja nisam ni Toma ni Dragana, mene nisi našao na ulici! Ti mene nerviraš..." vikala je ona na njega.

foto: Printscreen

"Ti budiš u meni takvo ponašanje", siguran je bio Marko.

"Nije mi jasno da si histerisala tako... Hoćeš da kažeš da si ti sinoć bila u pravu? Ti treba da se dovedeš u red. Da regulišeš svoje ishitrene i histerične pojave. Ja tu problem nisam, šta drugo da ti kažem, evo beži, je*o te rijaliti", dodao je on, što je Lunu dodatno razbesnelo.

foto: Printscreen

"Se*e mi se od tvojih uvreda! Ne mogu više. Sinoć onaj haos oko pice... Nije mi jasno kako sam ja mogla da znam da si ti sinoć hteo da jedemo zajedno? Tebe nije zanimalo da li sam gladna, niko mi ništa ne daje da jedem..." plakala je Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track