Najnovije vesti

ŠA JE OD MITROVE DOBIJAO TAJNE PORUKE, RATOVAO JE SA MATOROM I SANJOM, A NJEGOVA ŽENA NADGLEDALA JE SVE: Igra je izmakla kontroli... to mi se ne sviđa!
Foto: Printscreen RTV Pink

OGLASILA SE

ŠA JE OD MITROVE DOBIJAO TAJNE PORUKE, RATOVAO JE SA MATOROM I SANJOM, A NJEGOVA ŽENA NADGLEDALA JE SVE: Igra je izmakla kontroli... to mi se ne sviđa!

Rijaliti

Ivana Aleksić odmah se oglasila pošto je priča o ceduljici koju je Dragana Mitar poturila u reperov džip uzdrmala javnost. Mitrova je, kažu, to uradila ne bi li ponovo stupila u kontakt sa reperom, međutim njegova žena se izgleda nije mnogo potresla zbog toga. 

"Naravno da mu verujem i mislim da posle te situacije postaje i drugima jasno da tu nema apsolutno ničega... To je igra koja je izmakla kontroli. To sa ceduljicom se desilo pre mesec dana ili mesec i po, a oni ne komuniciraju uopšte još pre toga, tako da mislim da tako i treba da ostane, kao što Nenad stalno i govori unutra", izjavila je Ivana, koja se zatim dotakla raspada prijateljske veze njenog supruga i Sanje i Matore.

"Da ste me ovo pitali kad se to desilo prve večeri, ja bih rekla da su razlozi nervoza i opšti haos u kući i neraspoložnje je uradio svoje, pomiriće se sutra kad se smire i popričaju. Ali sada, kada vidim da to traje danima i da Matora ne popušta i pravi distancu, i pored toga što je on rekao šta se dešava napolju i da je hteo mene da zaštiti - e pa, ne sviđa mi se situacija! Jer ako smo prijatelji, treba da misli i na mene. Nenad je tamo sam i one su bile drugarice iz spoljnog sveta koje su trebale da budu tu za njega.

Ne znam kako se to dogodilo i najbolje je da sve razreše ili ne razreše kada izađu iz 'Zadruge', nikako tamo za crnim stolom gde se svaka izgovorena reč može zloupotrebiti. On neće ići za nekim ako prilazi samo on stalno... A one su par, on je sam tamo - Matora je trebalo, kad ga već zna, da ga pozove češće, jer on se nikada ne nameće, takav je čovek. Pristrasna sam, on je moj muž i naravno da sam na njegovoj strani, pogotovo zato što je on mene želeo da zaštiti od ružnih situacija koje su me zadesile napolju", rekla je ona skoro u jednom dahu.

foto: Printscreen

Ipak, ona nije sigurna da li će Matora i Ša ikada razrešiti sukobe iz rijalitija.

"Ne znam, jako sam zbunjena zbog trenutne situacije i činjenice da je pored svih napada nekako puklo i njihovo prijateljstvo. Žao mi je što je tamo potpuno sam, a nije trebalo tako da bude. Napolju ću biti i ja tu, pa možda uspem da ih izmirim".

Ša je, tokom jedne od rasprava sa ljubavnim parom zapretio Stankovićevoj da ga ne vuče za jezik kako ne bi u javnost izneo ono što zna o njoj. Ivana tvrdi da on tako "samo ujeda kada je ljut".

"On ujeda kada je ljut i govori gomilu reči koje znam da ne misli. 'Uđe u crveno', kako bi on rekao. Zato se posle i izvinjava ljudima jer zna da je pogrešio. I Matora sve to vrlo dobro zna. Mi Sanju znamo baš kako je i ona rekla - kao devojku naše drugarice Matore i draga nam je. Nema tu ničega sem sukoba koji je iz gluposti postao jedna od glavnih tema u kući ", zaključuje ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...