MILI SE RASPAO OD PLAČA ZBOG MARIJANE: Otac ga se odriče ako se POMIRE, a ona je ovako ZAVRŠILA vezu! Njene reči su ga DOTUKLE!
Foto: Printscreen/Happy

HAOS

MILI SE RASPAO OD PLAČA ZBOG MARIJANE: Otac ga se odriče ako se POMIRE, a ona je ovako ZAVRŠILA vezu! Njene reči su ga DOTUKLE!

Rijaliti -

Otac Milutina Radosavljevića Milija, Rakac došao je kao gost u rijaliti, a odmah je sinu saopštio da ga je sramota što sve dozvoljava devojci Marijani Marković.

Rakac je bio potresen kada je video svađu sina i njegove devojke, pa je rekao da je završio sa Milijem ako se slučajno sa njom pomiri. To je takmičarku izrevoltiralo, pa je odmah dala komentar:

foto: Happy screenshot

"Moj brat je ima devojku nekoliko godina. Uvek je bila slobodna, nikad joj nije ograničavao slobodu svojim ponašanjem, kuvao je umesto nje ponekad. A pogledajte kako je meni sa njim! Tvoj sinčić je divan, je li Rakac? Vidi kako se ponaša prema meni! Ja to neću tolerisati. Znam šta sledi, pratiće me po kući, ogovarati i onda moliti da pomirimo. To više ne pali"

Milija je sve ovo dovelo do suza, pa je plakao na ramenu svog prijatelja Mladena Vuletića.

"Neprihvatljivo je da njegov otac dođe ovde i vređa me, a da on podgreva sve. Bila sam dve godine u vezi, dečko me je držao kao malo vode na dlanu. A vidite ovo! Ja sam završila", dodala je Marijana.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track