MOJA ĆERKA IMA ONOLIKO KOLIKO BI MALO KO ZA 10 ŽIVOTA ZARADIO! Slađa oplela po Kadri i njegovoj porodici, pa potegla i pitanje novca: Ja stvarno ne znam šta ću! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MOJA ĆERKA IMA ONOLIKO KOLIKO BI MALO KO ZA 10 ŽIVOTA ZARADIO! Slađa oplela po Kadri i njegovoj porodici, pa potegla i pitanje novca: Ja stvarno ne znam šta ću! (VIDEO)

Rijaliti -

Majka Izabele Alijoski istakla je da je sa Elvinom Kadrićem zabravo u vrlo korektnim odnosima! Ona sumnja da njegov odnos sa njenom ćerkom ima potencijala da se nastavi i van vile "Parova", ali zato i brine da u tom slučaju ne zna kako će se slagati sa njegovom porodicom. "Nametnuto je da smo mi u lošim odnosima. Uopšte nismo u lošim odnosima. Ja bih rekla da smo u više nego korektnim odnosima, čak ja njemu i Izabeli dajem neke lepe savete... Prema njemu se ponašam kao prijatelj. Rekla bih da smo zaista u korektnim odnosima", počela je ona, ali ipak istakla da je skeptična zbog jednog.

foto: Printscreen/Happy

Naime, Elvinov deda na "Roditeljskom sastanku" Slađi je uputio ne baš tako prijatne reči.

Evo kako ona gleda na to:

"Mene je doveo zaista u neprijatnu situaciju. Doživela sam zaista velike uvrede i da je to sad neko bilo ko ovako ja bih to zaboravila. Ali, s obzirom da stvari između Izabele i Elvina idu nekim tokom koji navodno obećava neku vezu i napolju, ja ne znam kako bih se ponašala prema toj porodici i imam neki stav koji Izabeli neće odgovarati. Po meni je tačka na tu familiju zaista stavljena", izjavila je ona.

foto: Printscreen/Happy

Takođe, ona napominje da joj njegova materijalna situacija nije važna. Ona samo želi da uz njenu ćerku stoji muškarac koji nije lenj, te koji želi zajedno sa njom da stvara "od nule".

"Moja ćerka ima svoj stan, ima lokal koji vredi mnogo, mi smo kao roditelji njoj to dali. Meni materijalna strana (momka moje ćerke) nije bitna. On ne mora ništa da ima, ali bitno mi je da vidim potencijal, da njih dvoje zajedno mogu da stvaraju. Ne volim nekoga ko je lenj, koga briga za sve..." zaključuje ona.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track