Najnovije vesti

SMRŠALA SAM VIŠE OD 15 KILOGRAMA, NE MOGU NIŠTA DA JEDEM: Zerina prestravljena čeka rezultate BIOPSIJE, piše knjigu, a ono što je rekla o  Zadruzi neće joj ZABORAVITI
Foto: Printscreen Instagram

Uključila se uživo

SMRŠALA SAM VIŠE OD 15 KILOGRAMA, NE MOGU NIŠTA DA JEDEM: Zerina prestravljena čeka rezultate BIOPSIJE, piše knjigu, a ono što je rekla o Zadruzi neće joj ZABORAVITI

Rijaliti

Zerina Hećo, koja je napustila Zadrugu pošto je pre toga doživela nervni slom, ošišla se na ćelavo, ponovo se uključila uživo na Instagramu i odgovarala na pitanja pratilaca.

 

Poručila je da je dobro i da joj je sve bolje, a da je ovog prepodneva bila sa ćerkom u šetnju i da su se našminkale i doterale. O "Zadruzi" - veoma šturo, samo nešto o navodnoj cenzuri.

 

"Moja mama i ja nismo davali nikakve izjave ni za jedne novine. Sve što se prenosi nije poteklo od nas. Što se tiče zdravlja, oporavljam se. Istina je samo da su mi lekari ustanovili aritmiju na srcu i da treba lekove da pijem. Rezultate biopsije još čekamo. Smršala sam više od 15 kilograma, ne mogu ništa da jedem. Mnogo pušim cigarete, to je tačno. Nije istina da je Vlada Todorović bio u Sarajevu i posetio moju mamu! Sada mi je u planu samo rad na knjizi, a što se tiče pesme - i to ćemo uskoro. O "Zadruzi" neću ništa da komentarišem, nisam imala predstavu šta se dešava napolju. Čula sam da su napola prekinuli ono što sam rekla, a rekla sam samo "sram vas bilo" i to je dovoljno. Hvala vam mnogo i nastavite da me podržavate, ovo nije kraj", ispričala je Hećova i time stavila do znanja da se najverovatnije neće vraćati u rijaliti.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...