ZAVERA DI DŽEJA IZ BRUSA! DOK LUNA PLANIRA SVADBU, LJUBA I ZORICA RAZOTKRILE MILJKOVIĆA: Evo dokaza da ne voli Đoganijevu! Sve je to samo DOBRA RAČUNICA!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

SAD JE JASNO

ZAVERA DI DŽEJA IZ BRUSA! DOK LUNA PLANIRA SVADBU, LJUBA I ZORICA RAZOTKRILE MILJKOVIĆA: Evo dokaza da ne voli Đoganijevu! Sve je to samo DOBRA RAČUNICA!

Rijaliti -

Ljuba Panović i Zorica Marković, kao dva iskusna rijaliti učeniska, komentarisale su više nego turbulentnu vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića. Samo dan nakon što se Đoganijeva pohvalila cimerima da bi se posle rijalitija odmah udala za svog dečka, dve učesnice Imaginarijuma napravile su retrospektivu događaja pa zaključile da tu ljubavi nema, već samo Markove računice.

- Neću da mi niko mozak vređa, jer sam sto posto u pravu! - započela je Zorica.

One su se prisetile početka ljubavne veze, pa zaključile da je sve bila režija Miljkovića, koji je danima unapred ponavljao isti datum.

- Činjenica je da sam ja ustala davno i rekla da je meni sumnjivo planiranje datume za bilo kakav početak. To mi para uši! Ja ću da uđem u vezu 13. januara. Ali, sve je bilo vezano za Lunu. Ja vidim da je njima lepo, ali datum... - prisetila se Pantovićeva.

foto: Printscreen

Jedna Lunina rečenica koja je sve ostavila bez teksta ide u prilog njihovoj teoriji, a bodibilderka ju je zaprepašćeno citirala.

- Ona je tad ustala i rekla da u rijalitiju služi sa je*anje. I on je ćutao kad sam ja to spomenula, jer zna da je to tako - ubeđena je Ljuba.

- Ušli smo ovde, čim je Maja ušla bio je sa njom, pa sa Doroteom, pa sa Marijanom. On je najavljivao 13 januar, sto puta je rekao da nije sazrela ta njihova situacija. Ona je puna sebe misleći da je zvezda. Ponaša se sad kao Kija, kopira je. To je opravdano ipak, ostale su joj traume - zaključila je Zorica.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs /Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track