Najnovije vesti

ZBOG GASTOZA JE ISPALA JE.AČICA, ALI JE MNOGO JAKA I ZATO JE STANIJA LJUBOMORNA?! Ljuba Pantović branila blogerku pred starletom: Usta joj je ZAPUŠILA! (FOTO)
Foto: Printscreen

SAMO SE KAČI

ZBOG GASTOZA JE ISPALA JE.AČICA, ALI JE MNOGO JAKA I ZATO JE STANIJA LJUBOMORNA?! Ljuba Pantović branila blogerku pred starletom: Usta joj je ZAPUŠILA! (FOTO)

Rijaliti

Stanija Dobrojević i Luna Đogani razmatrale su da li je ljubav Marka Miljkovića dovoljno jaka ako on nije spreman da izgubi honorar da bi prisustvovao žurki sa njom. Ovaj snimak stvorio je veliku buru u Beloj kući, jer je sa sobom povukao mnoge stvari koje su se isprečile između blogerke i starlete.

"Ja sam rekla da meni ne treba da skače on ovde u jezero da bi dokazao da me voli", istakla je Luna.

foto: Printscreen

"Sinoć sam imala komentar na sve ono što je iznela o Gastozu", počela je Stanija tako što je vratila film unazad, pa objasnila na šta tačno misli: "Ona sama svojim postupcima pravi od sebe to što pravi, nisam joj ja rekla da je ona to", rekla je ona, misleći na Lunin raniji komentar - da je zbog priznanja da je bila intimna sa Gastozom zadobila titulu "je*ačice".

foto: Printscreen

"Muka mi je od moralisanja! Mogli ste da mi morališete prošle sezone, ove ne. Ja sam rekla posle sinoć da Stanija ne može očima da me gleda. Mene ne zanima šta ona radi, ja nju nikada nisam komentarisala. Ona se bavi time šta ja radim", žalila se pred svima Luna, sigurna da je na stubu srama i zbog oštrog jezika Dobrojevićeve.

"Ja sam plaćena i dužna ovoj kući da komentarišem. Izgleda kao da se sve svodi na toalet i tu površnost. Seks, seks, seks. Niko ne čuva intimu. Samo jeftine emocije i to je to", zaključila je Stanija priču i ne nadajući se da će Ljuba Pantović ustati za Đoganijevu.

"Razlika između tebe i mene je što sam ja isto plaćena, ali ja tebe ne komentarišem", oštro joj je uzvratila Luna, a onda je nastavo totalni haos.

Odnos Ljube i Stanije i te kako je haotičan, a posle ovih reči sigurno je da jedna drugoj nisu omiljene ličnosti u rijaliti kući.

foto: Printscreen

"Ona je od početka odabrala za koga će da se kači. Luna je jako bitna napolju i svako ko se kači na nju će dobiti bitnost napolju. Ona samo glumi i ništa ne radi, a da nije proračunato. Ali se pogubila, itekako je ljubomorna na sve vezano za Lunu", istakla je Ljuba.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...