DOROTEINA MAJKA SAZNALA DA JOJ KARAĐORĐE MUVA ĆERKU! Umalo da završi u bolnici: Celu noć provela u BUNILU!
Foto: Printscreen Pink

KIPTI OD BESA

DOROTEINA MAJKA SAZNALA DA JOJ KARAĐORĐE MUVA ĆERKU! Umalo da završi u bolnici: Celu noć provela u BUNILU!

Rijaliti -

Majka Dorotee Jovanović, Dragana, oglasila se pošto je saznala da Karađorđe Subotić gaji osećanja prema njenoj mezimici. Čim je čula šta se dešava počela je da kipti od besa. Umalo, kako kaže, da završi i u bolnici.

Ljubavno pismo upućeno mladoj plavuši mnogo ju je potreslo, a zatim i šale njenih cimera na njen račun. Karađorđe jeste u jednom trenutku istakao da je vidi kao drugaricu, ali kada joj je posle čitavog govora polonio cvet, Dorotea je budno reagovala.

"Između nas stoji samo drugarstvo. Ona je meni draga. Nedostaju mi naše šetnje i nadam se da će toga biti još u budućnosti... Ja joj poklanjam ovaj cvet i, Dorotea, srećno drugarstvo!" poručio je Karađorđe.

"Je*ite se svi! Jeste li vi normalni ljudi?! Šta je smešno? Nemojte da pokazujem svoj bes koji osećam! On nije malo dete da ga neko nagovori na ovo. Ništa nisam doživaljvala dok mi niste ostavili poruku tamo na krevetu. Samo mi se ne obraćajte! A vas ostale treba da bude sramota! Vi ste degenerici, strašno! Ja ne želim da razgovaram o ovoj temi. On je pametan čovek, iako je jako čudan", vikala je tada Dorotea.

foto: Printscreen Pink

"Znate kako, ne da ne podržavam, naravno da ne podržavam, ja to vidim kao vid bolesti, verujte mi! Ja protiv njega nemam ništa. Čitava noć mi je prošla u teškom ludilu, bilo mi je toliko žao. Ovo mi je bio najveći stres, jer ako sam ja bila sinoć na rubu da završim u bolnici zbog mog zdrastvenog stanja, apsolutno me je potresla cela situacija. Nije zaslužila ovoliko ponižavanje, nije normalno komplentno dešavanje. Ne znam odakle njemu pravo da tako nešto pokuša?" pitala se Dragana Jovanović.

"Gledala sam ga kao Aleksandrinog oca i tu je bio kraj! On joj (Dorotei) može biti kao otac, ali ne ide, ovako ne ide. Karađorđa treba da bude sramota, prvo njegovog deteta! Njegovo skidanje na bazenu, to nije bilo u redu da uradi ispred svog deteta, neću da razumem to. Ja nisam znala šta ću od sebe", rekla je uznemirena majka.

foto: Youtube Printscreen

Komentar Mikija Đuričića o ljubavnom pismu takođe nije preskočila.

"Bilo mi je teško kada sam gledala Mikija i njegovo ponašanje prema Dorotei. A Miki bi trebalo da se pozabavi svojim klipovima iz toaleta, sa Suzanom. Koga zanima njegovo mišljenje? Samo isprani mozgovi, njegovo mišljenje nikog ne zanima", zaključila je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track