BAKI SLAO LJUBAVNE PORUKE DINI: Volim te i želim, ti si moj život!
Foto: Privatna Arhiva

Šokantno

BAKI SLAO LJUBAVNE PORUKE DINI: Volim te i želim, ti si moj život!

Rijaliti -

Kontakti između Bakija B3 i Dine Galorini nastavili su se i posle rijalitija "Parovi 7", u kojem su donedavno oboje učestvovali. Simpatije koje su bile svima zanimljive i intrigantne, prerasle su u pravu ljubav. Bar kada su u pitanju Bakijeva osećanja.

Oženjeni denser ne prestaje da zove i šalje poruke Dini u kojima joj izjavljuje ljubav i govori joj je da ne može da živi bez nje. Osim toga, Đogani je čak i posetio Galorinijevu u Beogradu, u stanu u kojem živi sa sinom, i s njima je proveo jedan dan.

foto: Privatna Arhiva

Redakcija Kurira došla je u posed njihovih zajedničkih fotografija koje su nastale pre nekoliko dana, kao i njihove prepiske preko mesindžera.

- Što me kuliraš, nije mi jasno? Šta pokušavaš, da me pomiriš da budem sa ženom, ne kapiram te! Šta to radiš, ljubavi moja, ja te volim i želim - napisao je Baki, na šta je Dina pokušala suptilno da mu stavi do znanja da ne želi da mu rasturi brak:

foto: Privatna Arhiva

- Zato što primećujem neke stvari, da sve to može da se reši i počinjem da kapiram vaš odnos i svesna sam da će uvek tako biti. Ne želim nikog da upropastim, što ti kažeš, ja želim da svi budu srećni. Nakon ovoga, Baki je više puta pokušao da razgovara sa njom, ali se Galorinijeva nije javljala.

foto: Privatna Arhiva

- Volim te jako, bebi moja. Gde si? Nije mi dobro, haos. Znam da si ti moj život, i to je to. Ne zanima me, ja osećam. Ne znam za tebe, kako ti. Ali ja te volim sve više - poručio joj je denser, a Dina mu je poslala neodređen odgovor.

foto: Privatna Arhiva

- Tek si stigao, polako. Bitno je da ste okej, da nije haos - napisala je starleta, posle čega više nije odgovarala na Bakijeve pozive i poruke, a juče ni mi nismo uspeli da je dobijemo za komentar.

foto: Privatna Arhiva

Ona je pre nekoliko dana napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema i, prema dogovoru sa produkcijom, trebalo bi da se vrati u takmičenje čim se joj se stanje stabilizuje. Takođe, ni Baki, kao ni njegova supruga Bojana nisu se javljali.

Poslovično neveran Bakiju prvi brak pukao zbog prevare

Pre braka sa Bojanom Baki je bio oženjen Ivanom, javnosti nepoznatom ženom, s kojom ima ćerku Anđelu. Više puta je isticao da je ponosan na svoju naslednicu jer je lepo vaspitana i obrazovana, ali je i priznao da je sam kriv što se razveo od njene majke jer joj je bio neveran. Posle više od deset godina upoznao je Bojanu, s kojom ima dva sina, Matea i Manuela, ali, kako stvari stoje, teško da će mu i brak sa njom još dugo opstati.

foto: Happy screenshot

Ivan Ercegovčević/ foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track