iznenadio

GASTOZ UŠAO U ZADRUGU PA NAPRAVIO LOM: Stanijina haljinica ga ohladila, Luna nije prestajala da ga grli: A evo kako je Miljković podneo NEPOŽELJNOG GOSTA! (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Marinković Gastoz postao je na kratko član rijalitija "Zadruga 2". On je došao zbog žurke kako bi zabavio ukućane, a Luna Đogani i Marko Miljković bili su šokirani njegovim ulaskom. No, onaj ko se najviše obradovao gostu, jeste Stanija Dobrojević.

Od kako je blogerka priznala da ju je nakon javnog linča, koji je doživela tzbog veze sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, jedini podržao i pružio ruku prijateljstva bio Gastoz, tako je priznala i da su imali seksualne odnose. Ovo je zasmetalo sadašnjem dečku di džeju, pa je rešio da joj zabrani nastavak "druženja", ali onda se totalno džentlmenski pozdravio sa Nenadom kada ga je ugledao u dvorištu Imaginarijuma.

Luna se malo srdašnije pozdravila sa svojim prijateljem Marinkovićem.

foto: Printscreen YT

- Gde si ti, srećan ti rođendan - rekao joj je Gastoz.

Grljenje je potrajalo, a on se zatim nasmejao i dodao kako sad treba da se razdvoje jer neće da joj pravi probleme sa dečkom. Marko i Luna odmah su napustili žurku i otišli u pab, gde su proveli veći deo večeri, da bi se tek pred kraj žurke vratili u kuću.

Po izlasku iz Zadruge, Gastoz je imao potrebu da se oglasi komentarom putem svog Instagrama.

- Ne zameram joj ništa, sve je to rijaliti. Sve što je ona rekla, ja stojim iza toga. Aj zdravo -

foto: Pritnscreen Instagram

No, Luna ipak nije bila u fokusu Gastozovog ulaska. On je odlepio za Stanijom, sa kojom je tokom večeri flertovao, dog ga je ona zavodila prekratkom haljinicom.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track