MI HOĆEMO KUĆI! Milijana posle jedva 24 sata od ulaska zapanjila celu naciju: Svi jedva čekaju DA MILOJKO NASKOČI, pritisak raste! Ne znaju gde su došli! (FOTO)
Foto: Happy screenshot

HAOS

MI HOĆEMO KUĆI! Milijana posle jedva 24 sata od ulaska zapanjila celu naciju: Svi jedva čekaju DA MILOJKO NASKOČI, pritisak raste! Ne znaju gde su došli! (FOTO)

Rijaliti -

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, kontroverzni par iz sela Pilatovići, pre nepuna 24 sata započeli su rijaliti život u vili "Parova". Međutim, već im je svega dosta i hoće napolje, pošto ih i cimeri i novinari "prže" brojnim pitanjima koja se tiču njihove intime.

Pošto im je predočeno da javnost željno iščekuje vrelu akciju pred kamerama koju su sami obećali, dvadesetjednogodišnja verenica starog Milojka očito se žestoko naljuti, pa naglasila da seksa ipak neće biti.

foto: Happy screenshot

"Nije mi neprijatno, mogu da odgovorim na svako pitanje. Seksa jutros nije bilo, ni popodne. A i da je bilo - vi to zapravo želite... Mazili smo se i grlili smo se i ljubili smo se, ništa više nije bilo..." zamuckivala je Milijana, a to se nije promenilo ni kada joj je predočeno da postoji snimak na kom Milojkova ruka "klizi" ka donjem delu njenog tela.

"Pa dir'o te je za pi*u, šta je bilo..." komentarisali su cimeri sa strane.

"Pošto narod to želi, molim ukućane prvom prilikom da nas nominuju i mi lepo da izađemo... Pošto seksa neće biti" odbrusila je Milijana.

"Ne, ovde neće!" nadovezao se brzo Milojko.

Ovo je podiglo ogromnu prašinu, jer su cimeri baš kao i javnost podeljeni na pola. Brojni su oni koji sada sa velikom sigurnošću tvrde da je u pitanju večlika laž, koju su osmislili kako bi ušli u rijaliti.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track