NASTAO LOM

STANIJA BI GASTOZU DOBRO POSLUŽILA! Luna dobro osmotrila situaciju pa žestoko oplela: A tek da čujete ODGOVOR VRELE CRNKE! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani veoma se iznenadila kada je videla Gastoza u Beloj kući. On je zajedno sa Jami držao ceo rijaliti na nogama do kasno u noć, ali pošto je u toku bilo slavlje u Mićinu čast, blogerka i njen dečko nisu prisustvovali žurki.

Ipak, njoj je i te kako bilo drago što ga je videla.

"Ja sam njega dosta ovde prizivala. Naravno da mi je bilo drago da je on došao, kao i zbog svega što je uradio za mene. Što se tiče sinoć, ja sam ga dočekala, pozdravila se sa njim, zagrlio me je. Znam da su se Marko i Gastoz zagrlili među prvima. Drago mi je da nema netrpeljivosti. Ja nisam ništa osetila, samo sam želela da se sklonim kako ne bi bilo neprijatnih situacija", ispričala je Đoganijeva, koja nije zatvorila oči pred zategnutim odnosom sa Stanijom Dobrojević.

Ona je atraktivnu crnku videla kako provodi vreme sa Gastozom, pa je brže-bolje skrenula svima pažnju na to.

"Primetila sam da između nas postoji netrpeljivost. Što se tiče nje, ja nju ne vidim i ne primećujem", rekla je ona.

Međutim, imala je komentar na to što se Stanija nije odvajala od Gastoza.

"To govori o njoj. Baš joj je sinoć bio zanimljiv, da se šeta sa njim. Mogu samo da kažem da bi mu dobro poslužila", izjavila je ona u Amneziji Banetu i Bori, a nije ni trepnula.

foto: Printscreen

"Gastoz bre obrće devojke za noć, pa je tako bilo i sa njom", odbrusila je Stanija.

Lepi Mića, pak, nije bio toliko blag prema starleti. Zbog Lunine istorije sa Gastozom, Stanija mu je izgleda mnogo pala u očima.

"Sama si dala povoda za to. Šetala si se sa nekim ko je nju je*ao. Ti si jedno go*no smrdljivo. Kobilo glupa! Magarče! Gastoz je vaš drug, je*ite se sa njim... Je*em li ti majku u pi*ku smrdljivu", besneo je Mića.

"Glumiš mi ovde prijatelja, a misliš mi isto što i oni. Idi tamo, ostavite me samu... Pridruži se ovom čoporu, pa i mene gaziš", vikala je Stanija, koja je i zaplakala zbog žučne rasprave.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track