DRAGANA MITAR PAVLU JE OBEĆALA DA ĆE ZBOG NJEGA OSTAVITI MUŽA: Slobodna modelsica svima prodavala istu priču, A LEPI MIĆA SVEMU UŠAO U TRAG!
Foto: Printscreen

aktivna

DRAGANA MITAR PAVLU JE OBEĆALA DA ĆE ZBOG NJEGA OSTAVITI MUŽA: Slobodna modelsica svima prodavala istu priču, A LEPI MIĆA SVEMU UŠAO U TRAG!

Rijaliti -

Dragana Mitar tokom celog rijalitija "Zadruga 2" privlači pažnju svojim vezama koje je imala i tokom braka u kom je i dalje. Naime, Pavle Jovanović je ušao sa pričom da je njen verenik, a onda su isplivali i detalji o dtrećem, četvrtom. Tolika se prašina digla da više niko, čak ni Miki Đuričić, nije uspeo da rasčivija šta slobodna ,modelsica radi van svog doma.

Lepi Mića je rešio da sve izbaci na čistac, pa je tako Pavlu Jovanović prebacio da ne može da prihvati da ga Dragana ignoriše, pa je zato danima spopada, a onda je učesnik otkrio i zašto je to tako.

- Ona je meni pričala da će da ostavi muža, ja se primio i ništa nije bilo - priznao je na kraju Pavle.

foto: Printscreen YT

Mitrova se izjasnila da se nisu viđali, dok je Jovanović tvrdio da su se videli na njegovom splavu. Stanija se umešala tvrdeći da Dragana ne želi da otkrije istinu, dok je Pavle tvrdio da ima poruke kao dokaz.

- Ma ona je htela k*es, a Pavle je bio zaljubljen. J*bala se jer je htela muža da prevari, j*bala se i sa Pazarom i ko zna sa kime još, boli je k*rac - zaključio je Lepi Mića.

foto: Printscren YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track