LUNA ZARAĐUJE U RIJALITIJU, SA ANABELOM JE ŽIVELA U LUKSUZNOM STANU: A tata Gagi živi u lokalu na pijaci i vozi ćerkin auto! TUŽNO!
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

porodica

LUNA ZARAĐUJE U RIJALITIJU, SA ANABELOM JE ŽIVELA U LUKSUZNOM STANU: A tata Gagi živi u lokalu na pijaci i vozi ćerkin auto! TUŽNO!

Rijaliti -

Anabela Atijas i Luna Đogani neretkona svojim profilima na društvenim mrežama objavljuju fotke luksuza u kome žive i uživaju, dok sa druge strane kod Gagija Đoganija nije sve tako bajkovito kao na slikama.

Dok je boravila van rijalitija, blogerka je takođe objavljivala fotke stana u kome živi, a koji je po svemu sudeći opremnljen po visokim standardima.

"There is no place like home" ✨?

A post shared by Luna Đogani (@luna_djogani) on

Denser i otac mlade rijaliti zvezde, stanuje u skromnom stanu u sklopu jednog tržnog centra. On je po završetku rijalitija "Zadruga 1" od ćerke dobio automobil, kako se pisalo.

- Gagi retko nastupa. Živi u lokalu u sklopu pijace. Često ga viđamo, nekad sa Luninim psom. Retko ko bi pomislio da je tu stan pošto su zidovi išarani grafitima, a takav prostor ljudi koriste u druge svrhe, za lokal ili magacin. Gagi je skroman, on se udobro smestio. Prošle godine mu je kupila kola, možda mu sada obezbedi bolji stan - navodi izvor magazina Svet.

Kurir.rs / Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track