DAVIDOVA MAJKA SE UMEŠALA U RAT STARLETA: ČIJA JE TARIFA VEĆA? MRTVA TRKA! Stanija i Ana Korać mrze se godinama, a ovo je ISTINA O SVAĐI!
Foto: Printscreen

haos!

DAVIDOVA MAJKA SE UMEŠALA U RAT STARLETA: ČIJA JE TARIFA VEĆA? MRTVA TRKA! Stanija i Ana Korać mrze se godinama, a ovo je ISTINA O SVAĐI!

Rijaliti -

Stanija Dobrojević i Ana Korać u sukobu su koji datira još i pre ulaska u "Zadrugu 2", a od kakosu se srele na istom imanju, vatra se samo razbuktala. Kako se spekuliše, Ana je veoma bliska prijateljica sa velikim Stanijinim neprijateljem, pa je netrpeljivost među njima ogromna.

"S obzirom na to da je Ana Korać izrekla mnoštvo neistina i laži, imam potrebu da javno kažem da se Ana Korać, cvetić, kako sama kaže, lažno predstavlja. Odlično se u Beogradu zna ko je Ana Korać. Diskutabilno je poreklo svega što ona ima u ličnom posedu. Stan, auto, sat velike vrednosti! Odakle? Pa cvetić je završio umetničku školu. Pravo je umeće znati to što ona zna", rekla je Stanijina prijateljica i PR, Tamara.

"Ana je pobrkala stvari, glumila je prošle godine lažno prijateljstvo i jurila oženjenog čoveka, a sada glumi lažnu ljubav. Ona je veliki folirant. Za poreklo Stanijinog auta i ostalih materijalnih stvari postoje dokazi, računi i prepiske. Kako o kupovini automobila u Nemačkoj, tako i o ostalim stvarima", rekla je o Staniji prijateljica Tamara, koja vodi njen tim.

Međutim, ono što je ovde najintrigantije jeste to što se ovome pridružuje i majka Davida Dragojevića, koji je tranutno sa Koraćevom u emotivnoj vezi u rijalitiju, Biljana Dragojević.

"Vidim da se Ana svađa sa Stanijom, čija je tarifa veća, ali znaš kako, mrtva je trka između Stanije i Ane. Ipak, ako mene pitate, ja navijam za moju sugrađanku Staniju. David je skočio da odbrani Anu i rekao da je njegov drug bio sa Stanijom za 500 evra, a o Ani ništa nije rekao. Pa možda je taj drug bio i sa Anom, ali ne smem ja da pričam ništa. Ipak je David moj sin. Moguće da je moj sin dobio amneziju, pa se ne seća da je njegov drug bio sa Anom, a možda to nije taj isti. Neću da istražujem jer ću se samo dodatno nervirati. Ja ostajem pri svom stavu da ne prihvatam Anu kao snajku, i to se nije promenilo. Čula sam za razne priče o Ani, dovoljno mi je što mi prijatelji kažu, ali nisam istraživala ništa", kaže Biljana Dragojević.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, Svet / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track