ALEKSANDRA SUBOTIĆ PONOVO VRAĆENA U RIJALITI! Došla brutalno obučena u crveno, a ono što je prvo rekla DAVIDU POTOPILO JE IMAGINARIJUM! (FOTO)
Foto: Printscreen

druga šansa posle disKvalifikacije

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PONOVO VRAĆENA U RIJALITI! Došla brutalno obučena u crveno, a ono što je prvo rekla DAVIDU POTOPILO JE IMAGINARIJUM! (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić ponovo je postala član rijalitija "Zadruga 2". Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a ona je u studiju kod Dušice Jakovljević izjavila da je napolju procvetala i da se sada oseća kao jaka žena. Svi su jedva čekali reakciju bivšeg dečka Davida Dragojevića i njegove nove devojke Ane Korać, a ovaj ulazak digao je ceo Imaginarijum na noge.

"Jel me za*ebavate? A znali smo! Šta sad", bili su prvi komentari Davida i Ane kada se shvatili o čemu se radi.

Njih dvoje sedeli su nepmično zagrljeni na krevetu, okruženi zadrugarima, a prevarena Subotićeva nakon što se pozdravila sa svim ukućanima, na kraju je prišla i Davidu.

1 / 6 Foto: Printscreen

"Mi ćemo tek da pričamo", rekla je Aleksandra nekadašnjem dečku pa dodala da mnogo laže, kao i da se poznaju vrlo dobro i to odavno...

foto: Printscreen

"Dobro veče, kako ste", rekla je Aleksandra dok je ulazila u Imaginarijum, a u pozadini je išla pesma "Ko si ti". Ona se zagrila srdačno sa Karađorđem, ocem, a Lepom Mići je priznala da je bio u pravu za sve, pa mu se čak i izvinila.

Pre nego što je krenula put rijaliti kuće, Aleksandra se pozdravila sa svojom ćerkom, pa ponela plišanog medu sa kojim je i ušla ponovo na imanje.

foto: Printscrenen

A dok je boravila u studiju, Aleksandra se prisetila trenutaka koje je proživljavala sa Davidom Dragojevićem, ali i priznala da se posle svega oseća dobro, na čemu je i stalno insistirala sedeći podignute glave sa širokim osmehom na licu dok je govorila o temama koje su je slomile.

"Ja ne znam šta je bilo sa mnom. Nešto je mene tištilo u toj vezi. Bila sam nesretna. Kada sma izašla kao da sam dobila drugu šansu. Kada sam videla taj prvi poljubac njihov ja sam zvala njegovu mamu da mi kaže da to nije tačno. David je samo jedan u nizu, on je za mene ništa. Ja sam pravi borac. Boriću se do kraja i neću odustati. Sada se po prvi put borim za sebe i svoju ćerku, za nas dve", rekla je Aleksandra.

foto: Pritnscreen

Snimci ljubavi sa Davidom pušteni su Aleksandri, a ona je bez suze i sa osmehom na licu posmatrala ono što je izgubila.

foto: Pritnscreen

"Ja gledam ovo i meni se u isto vreme i smeje i plače. Ja ne mogu da verujem da neko može ovako da se folira. Ja ga gledam, lepe su mi scene ali i odvratne posle sveg što je uradio. Ja sam izašla, posle 15 dana mi je rekao da izađem sa detetom svojim iz njegove kuće", rekla je posle odgledanim snimaka s bivšim dečkom.

foto: Pritnscreen

"Ja sam njemu na vrartima rkla da krene sa mnom, ali on nije hteo. Tu je meni već nešto bilo jasno. Ja sam njemu rekla "Davide kreni sa mnom", on nije hteo. Posle toga je patio, plakao. On plače zato što ne zna da se snađe. On je toliko postao odvratna i ogavna osoba, meni se on gadi jer je toliko počeo da laže. Ja sam verovala da je to bila prava veridba. Pre nego što sam verena, ja sam boravila u rijalitiju, bila sam oduševljena i nisam nikada pomislila da tomo može da bude lažno", rekla je Subotićeva.

foto: Pritnscreen

"Dok su se oni muvali, ja sam to gledala. Njihov ples me je ubio: Ja nisam znala šta ću sa sobom. Sve mi se lomilo, ja sam uvek patila za tom nekom porodicom. Ja sam smatrala da sam rodila ćerkicu i da imam porodicu. U jednom trenutku ja gledam televiziju i duša mi se cepala. Ja sam počinjala da kašljem, to se kod mene tako manifestovalo. Ja nism mogla da budem sama.Zahvalila bih se njegovoj majci, da nje nije bilo, ja bih pukla. Ja sam nju zvala jer nisam mogla da budem sama sa sobom. Ja sama sa sobom, u mom telu i duši nastao je lom", dodala je Aleksandra.

foto: Pritnscreen

Podsetimo, ona je u rijaliti 6. septembra prošle godine ušla zajedno sa Davidom Dragojevićem u paru. Zbog čestih svađa, međusobno, ali i sa ostalim takmičarima, postali su glavna priča u Imaginrijumu. Međutim, Subotićeva je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, udarila je pesnicom u glavu, zbog čega je automatski bila diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

foto: Pritnscreen

Ono što se desilo samo nekoliko dana posle njenog izlaska, frapiralo je Srbiju. Njen verenik David uplovio je u romansu sa Anom Korać, i do dana današnjeg oni se nisu odvojili jeno od drugog.

Subotićeva je otkrila da je sada postala jača, da čak sada može da gleda kako se njen verenik David i nova devojka Ana Korać "vole" u rijalitiju. Istakla je da se posvetila svom detetu.

"Ja gledam kako je David dozvolio da ona (Ana Korać) njega mazi po polnom organu, meni tu više ništa nije bilo jasno", bila je iskrena bivša rijaliti učesnica, ali i ponovo vraćena u rijaliti.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track