Najnovije vesti

RAZVEZALA JEZIK

ALEKSANDRA ČULA DA JE KORAĆEVA U DRUGOM STANJU! Od njenih reči slediće vam se KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić svesna je Anine pošalice da je u drugom stanju, te da sa Davidom čeka svoje prvo dete. Čim se vratila u rijaliti i to je stigla da prokomentariše sa cimerima i to bez dlake na jeziku.

 

Osim što je izjavila da joj želi da dobije devojčicu, mnoge je zaprepastila kada je nastavila misao, te objasnila šta joj je najbolesnije od svega a tiče se njenog bivšeg verenika, a ne samo devojke koja joj je istu, ponjenom mišljenju, rasturila.

 

foto: Printscreen

"Mene su zvali da mi kažu da postoji mogućnost da je ona trudna. Od srca, ja bih želela da je to tako. Rekla sam da bih volela da devojčica bude lepa na mamu i pametna na tatu. Ja mislim da su oni slični i da su se našli. Mislim da nisu oboje loši. Ona meni ništa nije uradila, ali sve ono što je ona pričala o meni..." zaustavila se na kratko Aleksandra.

 

foto: Printscreen

"Meni je najbolesnije što ona neće da prizna da je rasturila nečiju veridbu. On je mene izbacio, ali nema veze, dobila sam novu priliku. To će njemu da se obije o glavu i već mu se obilo", dodala je ona brzo.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...