JA BIH NJEGA UNAKAZILA, ŽIVOTA MI MOGA: Rada Vasić pozelenela u studiju na temu PREVARE, a ono što je usledilo ŠOKIRALO JE I SAMU VODITELJKU!
Foto: Printskrin

gost poludeo

JA BIH NJEGA UNAKAZILA, ŽIVOTA MI MOGA: Rada Vasić pozelenela u studiju na temu PREVARE, a ono što je usledilo ŠOKIRALO JE I SAMU VODITELJKU!

Rijaliti -

Rada Vasić progovorila je o odnosu Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, ali i o njegvom odnosu sa Anom Korać, za koju jedna od najstarijih učesnica rijalitija "Zadruga 2" tvrdi da je u pitanju prava ljubav. Međutim, prevaru nikako ne podržava, pa je vidno iznervirala na samu pomisao šta bi se desilo da je nju muž prevario, pa iznela sve u javnost. Ovo je zaprepastilo Dušicu Jakovljević koja je jedva uspela da vrati tok emisije u "normalno stanje".

"Tu mi je najveći krivac David", rekla je Rada iskreno.

Voditeljka ju je ispitivala dalje, ali ono što je čula od Vasićeve totalno ju je iznenadilo.

"Meni kada bi muž uradio tako, ja bih ga lepo unakazila ja njega. Života mi. Ja bih uzela nož i čekić pa bi ga ubila na spavanju. Pa ne može da me vara, šta da me vara, zašto da me vara. A, ja bih ga lupnula Boga mi. David je trebalo lepo sve da raščisti, pa onda da uđe u vezu posebno. Kako je bila laž kada je spavao sa Aleksandrom, spavao sa njom, da ne kažem šta je sve radio sa njom! Sad ima David više ljubavi prema Ani,nego što je imao prema Aleksandri.

"Jao Rado, pa nemojte molim vas, pa ovo gledaju ljudi, nemojte molim vas da rešavate stvari tako", bila je zatečena Dušica u emisiji "Zadruga", a Vasićeva je zauvek napustila rijaliti.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track