SUBOTIĆEVA TREBA DA SE UGLEDA NA KIJU, ONA SE IZDIGLA IZ SITUACIJE: Sloba progovorio o novom ljubavnom trouglu u Zadruzi! OBJASNIO!
Foto: Printscreen

zna o čemu priča

SUBOTIĆEVA TREBA DA SE UGLEDA NA KIJU, ONA SE IZDIGLA IZ SITUACIJE: Sloba progovorio o novom ljubavnom trouglu u Zadruzi! OBJASNIO!

Rijaliti -

Sloba Radanović progovorio je o trenutno najaktuelnijoj trojci na rijaliti nebu, a to su svakako Aleksandra Subotić, povratnik rijalitija "Zadruga 2", David Dragojević, bivši verenik koji ju je šutnuo preko televizije, i Ana Korać, nova devojka šarmera iz Veternika.

Sve ovo se komentariše kao već viđena priča prve sezone "Zadruge 1", a glavni akter Sloba Radanović, koji je pored žene Kristine Kockar, bio mesecima u ljubavnoj vezi sa Lunom Đogani pred kamerama i gledaocima, najkompetentniji je da o ovakvim zapletima priča.

foto: Printscreen

- Nisam ispratio. Ja sam poslednji koji ima prava bilo kome nešto da kaže. Odrasli su svi, rešiće to na svoj način. Nisam neki fan preterani njihov. Davida ne poznajem. Čini mi se da je sve spontano, ne bih da komentarišem. Ne bih da se upuštam u to. Žao mi je Aleksandre, šta god da se desi, ipak to treba završiti na neki drugačiji način, treba da se ugleda na Kiju, ona se izdigla iz situacije. Ona je sve to stojički podnela - rekao je Sloba u "Premijeri vikend specijal".

foto: Printscreen

Podsetimo, Kockareva je po izlasku iz rijalitija "Zadruga 1", iz koga je izašla kao pobednica, postala pevačica.

foto: Pritnscrreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track