Najnovije vesti

KORAĆEVA VEĆ POKAZUJE PRAVO LICE: Navikla na život na visokoj nozi, e evo kako je David reagovao na PUTOVANJE U HOTELU GDE JE NOĆ 1.000 EVRA! (VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać i David Dragojević sedeli su u dvorištu Imaginarijuma, pa razgovarlai o putovanjima i letovanju pošto ih je aprilsko sunce omamilo da se raskomote pa osunčaju na imanju. 

Društvo su im pravili Miki Đuričić i Suzana Perović koji je isprovocirao starletu govoreći joj o skupim stvarima za koje zna da ona preferira.

"David i ja ne pominjemo te skupe stvari uopšre", rekla je brzo Koraćeva. a onda je pčelar nastavio da je podbada detaljima koje mu je sama pričala u rijalitiju pre nego je počela zabavljanje sa Aleksandrinim dečkom.

"Pa ne pominjete dok ste zajedno u rijalitiju, a kad izađete biće kupi mi ove cipele, kupi mi ovu majčicu, ajmo na more u Sen Trope, ima jedan dobar hotel 1.000 evra noć. Vas dvoje 2.000 evra, ode pola honorara za 10 dana, 20. 000. Bog da vas vidi. Biće top tih 10 dana u Sen Tropeu", pričao je zajedljivo zadrugar.

"Ne laži, ne, nemoj da si bezobrazan. Mi idemo u Tursku", brzo se dosetila Koraćeve pristupačnije destinacije, a David nije progovorio ni reč, dok se kiselo nasmejao u jednom momentu. 

Kurir.rs / Foto: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...