ALEKSANDRI PONUĐENO 10.000 EVRA DA UNIŠTI DAVIDA?! Cifra od koje glava boli samo je avans, a GLAVNICA tek sledi! PLAČI SIROTINJO!
Foto: Printscreen Instagram

au!

ALEKSANDRI PONUĐENO 10.000 EVRA DA UNIŠTI DAVIDA?! Cifra od koje glava boli samo je avans, a GLAVNICA tek sledi! PLAČI SIROTINJO!

Rijaliti -

Aleksandra Subotić ponovo je u "Zadruzi 2", a bivši verenik David Dragojević nije se nadao da će diskvalifikovanu takmičarku ponovo videti na vratima Imaginarijuma.

O cifri za koju je nasilna učesnica vraćena često se polemiše, a njen stric Srba Subotić progovorio je o kojoj se sumi radi.

"Ono što ja znam, to je da je Aleksandri navodno ponuđeno 10.000 evra samo za ulazak u Zadrugu, i to kao avans. Dogovor je bio da joj se taj novac uplati na račun pre nego što uđe, a dnevnica onda uz to ide normalno i ona bi trebalo da bude preko 1000 evra mesečno, ali stvarno nisam siguran koliko tačno", rekao je Subotić.

Aleksandra je skoro pa s vrata krenula da napada Davida nazivajući ga prevarentom, lažovom kao i ljudskim dnom, a pre ulaska na svom instagram profilu najavljivala je osvetu koja će zadesiti novu devojku Dragojevića, Anu Korać.

foto: Printscreen YT

Srba je onda objasnio pozadinu odnosa Dragojevića i Aleksandre, a on smatra da je takmičar ostao "švorc" i to navodi kao početak pakla u koji je dospeo.

"Priča je takva da je on koristio pare dok je mogao. Oni u momentu kada su ušli u Zadrugu, imali su nula dinara. Ona više nije imala para, pa je onda bila diskvalifikovana i lepo je shvatio da mu ona više i ne treba. Pretpostavljam da nije očekivao da će se vratiti", zaključio je Aleksandrin stric.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, Espreso / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja