MILIJANA JE SA 17 GODINA BILA U VEZI SA OŽENJENIM ČOVEKOM (64)! Smuvala ga je za MESEC DANA, terala ga je da se razvede, a tek da čujete zašto su RASKINULI!
Foto: Printscreen Happy tv

NJEGOVA ŽENA JE SVE ZNALA?

MILIJANA JE SA 17 GODINA BILA U VEZI SA OŽENJENIM ČOVEKOM (64)! Smuvala ga je za MESEC DANA, terala ga je da se razvede, a tek da čujete zašto su RASKINULI!

Rijaliti -

Milijana Bogdanović (21) nikada nije krila kakve muškarce voli pored sebe. Pre budućeg supruga Milojka (74), uvek je bila u ljubavi sa starijima, pa tako i sa izvesnim komšijom (68) kojeg je terala da se razvede zbog nje.

Kada su bili zajedno, ona je imala 17 godina.

"On je iz mog sela, komšije smo. Poznaje moje roditelje, dolazio nam je u kuću. Najpre mi je pisao na Fejsbuk, a onda smo razmenili brojeve telefona i nakon mesec dana smo se smuvali", ispričala je ona.

foto: Happy screenshot

"Pokušavali smo da krijemo vezu, ali su mnogi saznali za nas", ispričala je Milijana usred "Parova", pa dodala da je zahtevala od njega da se razvede.

"Zajedno smo išli na Zlatibor, posećivali moje roditelje u Užicu... Tražila sam od njega da se razvede, ali on nije hteo. Zbog toga smo se burno posvađali, gađala sam ga telefonom. To je i bio razlog našeg raskida", priznala je ona.

Takođe, devojka je bez trunke blama otkrila i kako je provocirala njegovu ženu.

"Njegova žena je znala za nas. Pozvala bih je na fiksni telefon i pitala je: 'Gde ti je muž?' Ona bi mi besno odgovarala: 'Ne zanima me gde je, ne provociraj me! Zovi ga na mobilni" pričala je Milijana.

foto: Sonja Spasić

Sa druge strane, ni Milojko nije gubio vreme - on je otkrio da je dve godine živeo kao biljka, nakon što je nesrećnim slučajem udahnuo amonijak!

"Radio sam u jednoj fabrici u Beogradu, kada se dogodila nezgoda, pa je iscurio amonijak. Otrovao mi se nervni sistem, zbog čega sam dve godine živeo kao biljka, prikovan za krevet. Samo sam spavao, ništa nisam mogao da radim. Nakon toga sam išao na elektrošok terapije, koje su me vratile u život", ispričao je on.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Informer/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track