Najnovije vesti

ČABARKAPA MI JE BIO I UČITELJ I MUČITELJ! Svi detalji Aleksandrine velike ispovesti iz spavaće sobe: Čekala sam ga kad je bio u zatvoru, a njega sad više NI DETE NE ZANIMA!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

OBELODANILA SVE

ČABARKAPA MI JE BIO I UČITELJ I MUČITELJ! Svi detalji Aleksandrine velike ispovesti iz spavaće sobe: Čekala sam ga kad je bio u zatvoru, a njega sad više NI DETE NE ZANIMA!

Rijaliti

Aleksandra Subotić u samom je centru pažnje otkako se vratila u rijaliti kuću. Osim turbulentnog odnosa sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem i njegovom novom devojkom Anom Korać, atraktivna crnka vodi brojne ratove, ali i iznosi pikanterije iz privatnog života kao što nikada pre nije.

 

 

Tak ose u spavaćoj sobi poverila Staniji Dobrojević pa progovorila o ocu njene mezimice Magdalene. U iskrenoj ispovesti nazvala ga je jedinim čovekom s kojim se zaista slagala, te kod god je obožavala to što ju je slušao svake večeri kada bi zajedno legli u krevet.

 

foto: Printscreen

"Meni je prvi dečko bio i učitelj i mučitelj. Ovaj što sam s njim dete dobila, verovali ili ne s njim sam se najbolje slagala. Bez obzira na sve, ja moram da kažem istinu. Ružno je šta je radio medijski i sad s detetom, ali dok je bio sa mnom prema meni je bio divan. Bili smo zajedno osam meseci, dovodio me je i odvodio iz škole. Imao je loš odnos s Karađorđem. Bila sam klinka, a on se zaljubio iako je možda iz neke osvete Karađorđu bio sa mnom. A ništa nije zloupotrebljavao. Najviše sam volela kada legnemo uveče u krevet, što me je on slušao", počela je ona.

 

"On je bio uhapšen kada sam ja bila u sedmom mesecu. Ja kada sam zatrudnela, nisam znala za tu ženu kod njega kući. To je prećutao, nijedne sekunde to niko ne bi posumnjao, on je bio sa mnom '24 sata' dnevno. Radovao se kada je saznao za trudnoću. Ni jedne sekunde nije rekao da to ne želi, grlio me je, skakao, častio sve. Čekala sam ga kad je to bio u zatvoru i samo mi je rekao da se oženio i ja sam rekla da tu nemam šta da tražim. I to je bilo to! Nije bio agresivan nijedne sekunde. Posle me je napao i pretukao na ulici. Hteo je da pričamo, uradio je to što je uradio, ali kada je to radio videlo mu se u očima da nije želeo to da radi. On je čovek koji kad voli ženu, voli i dete. Njega sad dete ne zanima..." zaključila je Aleksandra.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...