OBEZBEĐENJE JE MORALO BRZO DA REGUJE

DAVID NASRNUO NA ALEKSANDRU SUBOTIĆ! Majku joj nazvao smećarkom, umalo pokidao sve sa sebe, pa počeo da URLA NA SAV GLAS! (VIDEO)

Rijaliti -

Davidu Dragojeviću nimalo nije lako otkako se njegova bivša verenica Aleksandra Subotić vratila u rijaiti kuću. Dok su njihovi cimeri govorili jedan za drugim šta misle o tome što im se ponovo pridružila, David je izgoreo pa skočio od crnog stola, uneo joj se u lice pa počeo da urla.

"Dokle ćeš više da prebacuješ sve na mene, pi*ka ti materina, bre?! Koji si mi ku*ac trebala... razmažena si bila! Uvek si govorila i dobijala si sve! Koji ćeš mi ku*ac kad si budala!? Ti si ta koja je bojkotvala, nisi htela da ideš u emisiju, zbog tebe!" besneo je on na Aleksandrinu konstataciju da je on kriv što su svojevremeno bili u pabu sami, dok su ostali učestvovali u rijaliti programu.

"Jesam li ti rekao da se ona čula sa Tomovićem kad te je ova udarila? Sve sam joj govorio! To si ti! Sve sam joj dole pričao! Nećeš da pričaš, jer glumiš žrtvu! Njoj odgovara, jer je smeće!" mahao je rukama ka Ljubi on: "Smećari jedni! Sve oko vas mi se smučilo! Praviš me budalom, sve sam trpeo! Zbog čega? Nismo se ni kupali zajedno nekoliko noći, rekla si mi da da osećaš da te ne volim. Šta si za Zoricu pričala? Da podvodi i sve... Ja zbog ovakvih stvari nisam hteo da uđem! Porodicu ste prodali zbog para! Pravite majmuna od mene", nastavio je da viče David.

"Govorio si na vratima ovde da idemo u pab. On je bio taj koji je bojkotovao! Ti si bolestan i lažov, sam si sebi ovo napravio! Ti si mene prevario! Nisi mi ništa govorio! Prestani da lažeš. Ti si prodao porodicu i ostavio majku", pričala je Aleksandra preko Davida.

1 / 1 Foto: Printscreen YT

"Ti si go*no i žigolo. Nemoj da jašeš na mene. Za vaša s*anja nisam ja kriva! Ne mešaj mene", brecnula se Markovićka.

Obezbeđenje moralo je brzo da reaguje za slučaj fizičkog napada. David je od besa umalo strgao bubicu sa sebe koliko je mahao rukama.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track