OKREĆE MI SE ŽELUDAC OD ANE I DAVIDA! ILI SU GLUPI ILI SVE RADE ZA PARE! Ana Korać je bila Kijina najbolja prijateljica, sad Kockareva ima BRUTALNU PORUKU za nju!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

NE MOŽE DA JE GLEDA

OKREĆE MI SE ŽELUDAC OD ANE I DAVIDA! ILI SU GLUPI ILI SVE RADE ZA PARE! Ana Korać je bila Kijina najbolja prijateljica, sad Kockareva ima BRUTALNU PORUKU za nju!

Rijaliti -

Kija Kockar prokomentarisala je ljubavni trougao između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać.

Mnogi porede Kijinu i Slobinu situaciju sa situacijom Ane i Davida, pa je Kristina rešila da iznese svoje mišljenje o tome.

"Pitali su me da li me Aleksandra kopira, rekla sam da ne mislim da ona mene kopira, ali mislim da ovo dvoje kopiraju definitivno, ovo dvoje iz prve Zadruge, i ne znam zbog čega, da li je to zbog para ili su jako glupi, jer zašto kopirati nekoga ko je bio osuđen od strane celog naroda i raditi sve te iste stvari", rekla je Kija.

Kija je zatim prokomentarisala ponašanje Davida Dragojevića kada prilikom ulaska njegove bivše devojke Aleksandre u Zadrugu nije hteo čak ni ruku da joj pruži.

"Ne sviđa mi se šta taj dečko radi nakon svega toga, pravi se kao da je njemu neko nešto uradio, kao što je i ovaj dečko radio. Bukvalno kopiraju ovo dvoje. Ako moram da kažem da sam na nečijoj strani, naravno da sam na strani Aleksandre u smislu da nije lepo da se tako ponaša, da joj ne pruži ruku", objasnila je Kija i dodala:

"Ne ulazim u njihove odnose, ali što se tiče ovo dvoje okrene mi se želudac kad ih vidim, verovatno i celoj Srbiji".

foto: Damir Dervišagić/Dragana Udovičić

Kurir.rs/Telegraf/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track