MANEKEN IZ SVILAJNCA KORISTI NADEŽDU ZA MUŠKE POTREBE, NEMA TU LJUBAVI: Majka otkucala Tomu Panića, a evo zašto žali pevačicu!
Foto: Damir Dervišagić

RASKRINKAN

MANEKEN IZ SVILAJNCA KORISTI NADEŽDU ZA MUŠKE POTREBE, NEMA TU LJUBAVI: Majka otkucala Tomu Panića, a evo zašto žali pevačicu!

Rijaliti -

Burna romansa Nadežde Biljić i Tome Panića koja se zasniva na intimnim odnosima, koje u rijalitiju "Zadruga 2" imaju i po nekoliko puta dnevno, sve je osim ljubavi kako je izjavila majka manekenka iz Svilajnca.

"Oni su, koliko ja znam, drugovi i nadala sam se kada je Nadežda ušla da će se držati jedno drugog, ali ne u ovom smislu. Međutim, desilo se šta se desilo. Treba njoj muškarac, treba njemu žena. Ali ne u smislu momak i devojka, to je nešto bez obaveze", rekla je Jasmina.

Tomina majka priznala je da joj je žao Nadežde što se tako javno blamira, znajući kako je prošla posle veze sa Mikijem Đuričićem.

"To i mene nervira. Zbog Tome, on je muškarac, obično kažu "muško je muško", šta ga briga. Ali meni je u toj priči žao Nadežde, ona to svesno radi sama, trebalo je da vodi računa o sebi, znajući šta je bilo prošle sezone sa Mikijem", rekla je ona potpuno otvoreno.

Da treba da se "sakriju" kada to rade, slažu se obe majke rijaliti učesnika, pa je i onda predložila kako da to sledeći put urade.

"Ne podržavam to da se vidi sve, ajde da su se pokrili, da su otišli u tuš kabinu, kao Luna i Marko ili David i Ana, sve je to normalno, mladi su ljudi, ali opet treba da se sakriju malo. Koliko sam sinoć nešto gledala sa žurke, on nije popio, znao je šta radi, ali dobro", rekla je ona.

Međutim, Jasmina misli da će se sve završiti neobaveznim odnosom koji teško da će prerasti u pravu vezu.

"Ne verujem da to može da se razvije u vezu, iskreno, potrebe su potrebe. Meni je to neumesno da gledam klipove, ja sam njegova majka, ali potrebe su potrebe, on je već sedam meseci tamo i bolje je ovako. To je samo neka strast, nema zaljubljenosti, ali ako se desi, pa šta sad. Podržavam ga ma šta da bude", zaključila je Jasmina.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Pink / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track