Najnovije vesti

ŠOKIRANE PONAŠANJEM DAVIDOVE DEVOJKE

ANA JE ISTO URADILA KAO I LUNA! IZAŠLA JE I SPAVALA SA KIJINIM MUŽEM: Zorica i Marija osule po Koraćevoj, pa pomenule Kockarevu! (VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać i Kristina Kija Kockar prestale su da se druže, a Kija nije želela da otkrije šta se tačno između njih desilo. Zorica Marković i Marija Kulić razvile su svoju teoriju o čemu su razgovarale u dvorištu.

 

Koraćeva je uplovila u vezu sa bivšim dečkom Subotićeve, što je izazvalo pravu pometnju u rijalitiju. Zbog toga, svi učesnici sve češće komentarišu Anu.

 

foto: Printscreen

"Ne možeš da budeš na strani ljubavnice. Ova Korać je učestvovala u prošloj sezoni, a sad je isto uradila (kao Luna), a tad je bila na Kijinoj strani", rekla je Marija o Ani.

 

"Kija ju je gledala kao Boga, ali je narod provalio", dodala je Zorica.

 

foto: Printscreen/TV Pink

"Zamisli ti da izađeš i da sa njenim (Kijinim) mužem spavaš. Od drugarice sa kojom si ovde spavala i bila nerazdvojna. Zamisli taj bezobrazluk", osudila je Kulićka Koraćevu.

 

"Ovo (veza sa Davidom) nije ništa šta je uradila Kiji. Nije Kija za džabe nju odje.ala. Spavala je i sve delila sa Kijom. Njen problem, ali ako si nekom bio veran, pa izađeš napolje i je.eš se sa mužem za kojim se ona raspadala, pa dođeš ovde, a prethodno si podržavala prevarenu ženu, sad ti napraviš prevaru ovde", čudila se pevačica.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...