SA KORAĆEVOM ĆE SE ZBOG KLEVETA POZABAVITI STANIJIN ADVOKAT! Starletina majka nikad žešća: Kako su dobili njenu drugaricu na sudu - tako će i NJU!
Foto: Nebojša Mandić

ISKRENA ISPOVEST

SA KORAĆEVOM ĆE SE ZBOG KLEVETA POZABAVITI STANIJIN ADVOKAT! Starletina majka nikad žešća: Kako su dobili njenu drugaricu na sudu - tako će i NJU!

Rijaliti -

Iako oko Stanije Dobrojević cimeri iz rijalitija neumorno pletu mreže, pričom o tarifama, otimanju tuđih muževa i batinama koje je dobila od žena pomenutih muževa najbrutalnija svakako je bila Ana Korać.

Po tom pitanju oglasila se starletina majka, koja je u iskrenoj ispovesti objasnila da ima ko će se time pozabaviti.

"Pa šta da kažem na te laži? Izmišljotina do izmišljotine. I ko je Ana Korać? Njom će se zbog kleveta pozabaviti Stanijin advokatski tim. Kako su dobili njenu drugaricu na sudu, dobiće i nju", rekla je ona za Svet, pa nastavila: "Mene kao majku boli svaka Stanijina tuga i suza, pa rijaliti ne gledam zbog toga, pratim tek ono što izađe po portalima", napominje Slavica Dobrojević.

foto: Filip Plavčić, Nebojša Mandić

Odmah zatim, objasnila je odnos svoje ćerke sa Lunom i Markom.

"Stanija ne poznaje nikakvog Marka Miljkovića odranije. Prvi put ga je upoznala u rijalitiju. Staniji ni najmanje ne smeta Luna jer ona nikoga ne doživljava kao konkurenciju, pogotovo ne devojčicu od 22 godine. Moja Stanija je ostvarena ličnost i ne može biti ljubomorna na nekog ko tek treba da se ostvari i izgradi. A što se Gastoza tiče, Stanija i Nenad se znaju odranije. Nastupali su 2015. godine zajedno, imaju zajedničke prijatelje, menadžere. Nenad i Stanija delili su isti hleb, narodski rečeno. Svi zadrugari koji su komentarisali njihovu šetnju one noći kada je bila žurka očigledno su ljubomorni. Stanija se ponela kao domaćin", tvrdi ona.

foto: Printscreen

Inače, na strašne napade bivšeg Stanijinog dečka Vladimira nije imala odgovor, niti planira da se ćerki meša u odnose, kao i do sada.

"Ne želim da komentarišem nekoga ko pravi rijaliti van rijalitija. Mojoj ćerki prvo govori da je voli, zatim je javno preko novina ostavlja. Postavlja joj razne ultimatume, a kobajagi je podržava. Dok moja ćerka ne izađe iz rijalitija, neću se baviti njenim odnosom sa Vladimirom, nikad se i nisam mešala u njene izbore, Stanija sama zna šta je najbolje za nju", zaključila je ona.

foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

Kurir.rs/Svet/Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track