MILI I EKIPA URNISALI MILOJKA: Milijana ti se trpa s mlađima, nema pas za šta da te ujede!
Foto: Sonja Spasić

Nemilosrdni

MILI I EKIPA URNISALI MILOJKA: Milijana ti se trpa s mlađima, nema pas za šta da te ujede!

Rijaliti -

Milojko Božić stao je na žulj mnogim cimerima u vili "Parova" zbog svoje 53 godine mlađe devojke Milijane Bogdanović, koja se njima dopada.

Milutin Radosavljević Mili već se raspravljao s Božićem, a sada ga je udario tamo gde je najtanji.

"Ti, Milojko, misliš da se ona ne trpa napolju s mlađima? E, moj naivko. Nema pas za šta da te ujede", brutalan je bio Mili.

foto: Printscreen Happy

Nikoli Jovanoviću Conji se mnogo dopala nova takmičarka. On već neko vreme posmatra Milijanu, a nakon njenog otkrića kakva poze u seksu voli, kontroverzni učesnik je otkrio šta bi voleo da joj radi u krevetu.

foto: Happy screenshot

"Da ja nisam oženjen, a ti da nemaš Milojka, ja bih te prvo lepo polizao. Znam ja da voliš to, a voliš i otpozadi. Prebacio bih te preko neke stolice", pričao je Conja, a dok je Božić na njegove reči negodovao, Conja je već imao spreman odgovor.

"Izvini, Milojko, ja ti bar kažem", pokušao je Jovanović da se opravda.

foto: Happy screenshot

Podsetimo, javnost je ostala šokirana kada se nedavno pročulo da u jednom selu blizu Požege postoji par s razlikom u godinama većom od pet decenija. Javnost je bila podeljena, a Milojkova i Milijanina priča dobila je zaplet nakon informacija da njoj roditelji brane vezu, a još više je iznenadila Milijanina želja da ima potomstvo s Božićem.

foto: Happy screenshot

Razljutili Milijanu bizarnom šalom Cimeri spremali sahranu Milojku!

Neki takmičari su Milojka na bizaran način zezali zbog njegovih godina, pa su čak napravili probu sahrane za Božića.Mladen Vuletić, Ivan i Đole bili su glavni akteri organizacije, a Mladen je čitao oproštajni govor. Milojkovoj devojci se ovakva scena nije dopala, pa im je žestoko obrusila.

"To možeš da radiš mami i tati, sram te bilo", vikala je Bogdanovićeva, a da bi je oraspoložili, cimeri su potom napravili probu svadbe i rođendana, što je nasmejalo Milijanu.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track