GLEDAM DA PORAZBIJAM OVDE JOŠ NEŠTO, PA ĆE ONDA DA ME PUSTE: Ovo je pakleni plan Davida Dragojevića da napusti Zadrugu! PRECIZAN DO DETALJA!
Foto: Printscreen

puko

GLEDAM DA PORAZBIJAM OVDE JOŠ NEŠTO, PA ĆE ONDA DA ME PUSTE: Ovo je pakleni plan Davida Dragojevića da napusti Zadrugu! PRECIZAN DO DETALJA!

Rijaliti -

David Dragojević je van sebe zbog prozivki bivše devojke Aleksandre Subotić nakon ćega je totalno poludeo pa bacao i lomio sve što mu se našlo na putu u dnevoj sobi, dok ga je obezbeđenje držalo da ne nasrne na Aleksandru koja nija prestajala sa provokacijama.

On je odveden u zatvor, a rijaliti drugar Lazar Jeremić pokušao je da porazgovara sa njim i čuje šta mu je u glavi.

David je tražio da se njegova majka Biljana Dragojević uključi u program, a onda i razgovor sa produkcijom. Njemu je na pameti da napusti Zadrugu, a do detalja je zadrugaru otkrio svoj plan.

- Nisam ja malouman, znam ja šta radim. Od mene hoće da naprave g*vno. Od sad ću da ćutim, pa ćemo da vidimo. Da sam ja oterao dete, majku im... Neće da me izvedu na razgovor. Ne treba mi ništa, hvala Lazare, gledam ovde da porazbijam još nešto pa će onda da me izvedu napolje.

- Kad pukneš bezveze. Znam, jače je od tebe. Probaj malo da se iskuliraš, pa će da te zovu. Kako da te zovu kad malo-malo pa napraviš neko sr*nje - odgovorio mu je Jeremić.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track