UHVATILA JE ČIČU POD RUKU I UMISLILA DA JE BITNA! Izabelina majka od početka ne voli Milijanu, a zbog ovoga misli da je veza sa Milojkom LAŽNA!
Foto: Printscreen/Happy

OSULA RAFAL

UHVATILA JE ČIČU POD RUKU I UMISLILA DA JE BITNA! Izabelina majka od početka ne voli Milijanu, a zbog ovoga misli da je veza sa Milojkom LAŽNA!

Rijaliti -

Slađana Petrović nominovala je Milijanu Bogdanović, za koju nema lepo mišljenje još od kada je ušla u rijaliti.

Majka Izabele Alijoski misli da Milijana nema nikakve kvalitete da bi opstala u rijalitiju, kao i da je Bogdanovićeva promiskuitetna.

"Od samog ulaska su mi bili iritantni. Nikako nisam imala lepo mišljenje o njima. Milijana mi je bila malo zanimljivija. Nervira me to što je donekle nametnuto da su oni zanimljiviji od svih nas. Obećavali su seks, a ništa od toga. Uhvatila je tog malog čiču za ruku pa se istripovala da je bitna. Sama nije mogla da uđe, pa je našla dedu", rekla je ona i dodala:

foto: Printscreen/Happy

"U vili su sve ljubavi iskreni osim Milijane i Milojka. Psihološki je nemoguće da se čoveku od toliko godina dopadne devojčica. Više mu priliči Vesna Rivas, koja je živa vatra. Milijana je mlada, nije ovde ništa. Pokušava da baci senku na sve nas. Od njih neće biti ništa. "Ja sam zvezda, ko vas je.e" taj je fazon. Da je inteligentna, ovde bi ušla sama."

"Ko je tebi ovde bio karta za ulazak? Da nema Izabele ne bi ušla u vilu", odbrusila joj je Milijana.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track