ŠOK!

SKANDAL O ELITNOJ PROSTITUCIJI NA ESTRADI NE JENJAVA! Miki Đuričić razotkrio kolika je TARIFA Ane Korać: Koštaš 200-300 evra! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić u prošloj sezoni je opleo o Ani Korać, vređao je i rekao da je ona uzimala za noć 200-300 evra.

"Ana, rekla si da je Miki najrealniji u kući, nakon što se raspravljao sa Aleksandrom, da li je Miki bio najrealniji kada ti je u "Zadruzi 1" rekao da koštaš 200-300 evra i, ako ti se on nasadi na kosti, da ćeš da letiš napolje", rekao je Milan.

"To smo se nešto svađali u početku, tad me Miki nije poznavao, niti je znao ko sam i šta sam. To je jedina svađa sa Mikijem, tako da, šta da komentarišem glupost", odgovorila je Ana.

Naravno i Miki je imao nešto da kaže na ovu temu, ali mu se ubacivala Aleksandra Subotić, tvrdeći da on i dalje zauzima stranu i to Aninu.

"Šta je ona, ne znam i ne zanima me. Vi ste jedne druge nazivale k*rve i većina je žena ofirale jedna drugu. Znam da je Ana imala moćne momke, ali niko nije rekao da je plaćao. Možda je bilo poklona", rekao je Mići.

"Ja se nadam da joj je od prošle godine porasla tarifa", dobacila je Aleksandra, a onda joj je Koraćeva zapretila sudom.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track