KAD JE MILIJANA ZAMAHNULA RUKOM MILOJKU JE PAO MRAK NA OČI! Skandalozna svađa kontroverznog para: Voleo bih da UMREM OVDE! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

ŽESTOKO

KAD JE MILIJANA ZAMAHNULA RUKOM MILOJKU JE PAO MRAK NA OČI! Skandalozna svađa kontroverznog para: Voleo bih da UMREM OVDE! (VIDEO)

Rijaliti -

Milijana Bogdanović i Milojko Božić žestoko su se posvađali pred kraj žurke u vili "Parova". Dok je mlađana Milijana insistirala da njenom vereniku treba odmor i da nije trebalo da se "baca" na žurci jer je operisan i treba da pazi, Milojko je besneo jer Požgaj stalno ide za njegovom 53 godine mlađom izabranicom.

"Ja ti kažem voleo bih da umrem ovde... 14 dana me je*ete!" drhtavim glasom izgovorio je on, nabrajajući sve što su mu napričali da se dešava između Požgaja i njegove Milijane koja ga je nepomična slušala: "Pa poljubi je u usta, idi u pi*ku materinu", zvocao je stari Božić.

Međutim, Milijana kad je pobesnela počela je da baca stvari, pai udarila Milojka po ruci posle nekoliko mnogo većih zamaha na njega. Nema ko nije poskočio gledajući ovo!

1 / 5 Foto: Happy screenshot

"Mogao si da se bacaš po podu, što te sad ne bih udarila?!" vikala je ona dok se on na meštao za udarac u afektu.

Prvo je ispružio vrat i okrenuo glavu za šamar, a onda junački pokazao na grudi, gde je operisan.

"Znam ja kako ti igraš, ali tad nisi bio operisan!" vikala je ona dalje.

"Ti si došla da vataš ovog", branio se Milojko, misleći na Požgaja.

U tom trenutku požalio se da mu je zamalo pozlilo, te istakao da oseća bolove.

"Tebe nikad nije zanimalo kako se ja osećam!" očajna je bila Milijana već, koja je nekoliko momenata kasnije i suzu pustila.

foto: Happy screenshot

Pošto je Milojko otišao, ona je iskoristila priliku pa se sukobila i sa Požgajem, koji je nekoliko puta nasrtao na nju kao da će je poljubiti.

foto: Happy screenshot

"Nemoj to više da radiš!" uzviknula je ona oštro.

foto: Happy screenshot

Nakon čitave drame, pridružila se svom vereniku u krevetu.

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja