POŽGAJEVA ŽENA SPREMA PAPIRE ZA RAZVOD?! Milijana zavela političara, Milojku će srce da iskoči, A EVO KAKAV LOM TEK SLEDI!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen Happy

svega joj je dosta

POŽGAJEVA ŽENA SPREMA PAPIRE ZA RAZVOD?! Milijana zavela političara, Milojku će srce da iskoči, A EVO KAKAV LOM TEK SLEDI!

Rijaliti -

Milijana Bogdanović ušla je u rijaliti sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem, a oni su iz istog mesta, Pilatovići, kod Požege. Međutim, Aleksandar Požgaj se umešao u ovu romansu i od tada svađa ljubavnika ne prestaju, dok se njih dvoje iz dana u dan sve bliži. Supruga političara, Ivana Požgaj, sve ovo posmatra od kuće, a čini se da joj je preselo.

Drugarica Aleksandrove žene, Ivana, odlučila je da ispriča šta se zapravo dešava van kamera vile u Zemunu.

- Ivana je danima uplakana jer ne može da veruje šta prati na malim ekranima. Suprug ju je javno osramotio pred milionima. Pa ko bi normalan onako nešto mogao da uradi ovako lepoj ženi?! Ne mogu više da gledam ni njene suze, a ni njenu histeriju. Tužna je i besna u isto vreme. Stalno priča kako će se osvetiti Milijani i napakovati joj priču, kako na ovom svemu neće ostati. U jednom trenutku je poželela da uđe u vilu i raščisti sve račune sa Milijanom, ali joj posao to ne dozvoljava. Radi u firmi koja se nalazi u Hrvatskoj i ta bruka vezana za rijaliti joj ne treba. Razmišljala je čak i o razvodu, krenula je podnese papire, ali je ipak odustala - zaključila je Ivanina drugarica.

Kurir.rs, Alo / Foto: Privatna Arhiva, Printscreen Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track