TROŠILI SU PARE NA IZLASKE I ŠAMPANJAC OD 100 EVRA: Suma koju su Aleksandra i David dobijali od fanova je PAPRENA, isplivale sve njihove tajne!
Foto: Printscreen/TV Pink

STRIC JU JE RASKRINKAO

TROŠILI SU PARE NA IZLASKE I ŠAMPANJAC OD 100 EVRA: Suma koju su Aleksandra i David dobijali od fanova je PAPRENA, isplivale sve njihove tajne!

Rijaliti -

Srboljub Subotić istakao je da se Aleksandra Subotić i David Dragojević toliko svađaju u rijalitiju zbog velike sume novca koje su zajedno zarađivali i trošili.

Aleksandrin stric kaže da je ona više zarađivala od Davida, jer je imala više fanova, koji su većinom žene, kao i da su joj one poslale oko 20.000 evra za troškove advokata i jednog suđenja, međutim, do tih troškova nije došlo jer je sudski proces obustavljen. Subotićeva je pre ulaska u ovaj rijaliti, od fanova dobila 5.000 evra, kaže njen stric.

foto: Printscreen

"Sigurno je da su dobili 25.000 evra, a tu je bilo i više novca. Ovo je ono što ja znam, fanovi koji su im slali pare, te žene su mi same rekle. Aleksandri su samo pare bitne, ona sada misli da je velika zvezda. Ona jeste poznata i piše se o njoj, ali čime se ona bavi osim rijalitija da bi bila zvezda? Sutra da zaradi 100.000 evra, ona će ih prekosutra potrošiti, tako radi", rekao je on i dodao:

foto: Printscreen

"Mislim da čak ni Davidova majka Biljana, kod koje su boravili, nema pojma o koliko novca se tu radi. Shvatala je da oni imaju, ali baš koja suma je u pitanju, mislim da ne zna. Oni su izlazili i trošili po 100 evra za šampanjac. Skroz su se uzvezdili i mislili su da će te pare večno da traju. Posle svega što je bilo, ne verujem da će se David i Aleksandra ikada pomiriti."

On ne osuđuje Aleksandru, koja je zbog ćerke otišla u Novi Sad, a smatra da se sa njim sukobila zbog žena koje su joj slale novac. Posle svega, on najveću podršku daje bratu Karađorđu, za kog smatra da je najispravniji i ni sa kim ne želi da se svađa.

foto: Printscreen

Kurir.rs/TVMagazin, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track