Najnovije vesti

SVE TAJNE STANIJINOG BRAKA SA VLADIMIROM! Rastali su se pre više od 5 GODINA, a decu ZBOG OVOGA nije joj padalo na pamet da rađa!
Foto: Dragan Kadić

OTKRIVENO

SVE TAJNE STANIJINOG BRAKA SA VLADIMIROM! Rastali su se pre više od 5 GODINA, a decu ZBOG OVOGA nije joj padalo na pamet da rađa!

Rijaliti

Stanija Dobrojević prvi put se javno prisetila neuspelog braka sa izvesnim Rusom tokom razgovora sa Elvirom Ivazović. Tom prilikom priznala je da je bila u venčana dve godine. Iako su još pre osam godina mediji pisali o tome da se starleta udala u Americi, ona je tek sada u rijalitiju iznela te detalje iz privatnog života.

 

 

"Ja sam dva puta bila prošena. Jednom sam imala brak od dve godine, bez dece, naravno. Ali mi nije padalo na pamet da rađam decu pre 30. godine, jer sam želela da ostvarim svoje hirove, ciljeve"m pričala je Stanija, ne odlazeći u veće detalje.

 

Stanijini saradnici potvrdili su ovu informaciju.

 

"U pitanju je bio mlad dečko koji je stranac, nije sa našeg podneblja. To je bilo odavno, ima više od pet godina kako su se rastali", rekli su oni, ne želeći da otkriju detalje razvoda.

 

Kako tvrde, to nije bio brak iz interesa.

 

"Nije bio u pitanju brak zbog papira i bilo kog interesa, već naprotiv."

 

foto: Printscreen Instagram

Još tokom Stanijinog učešća u "Farmi 1" 2011. godine pisalo se o njenom braku, iako je starleta tvrdila da je samo u vezi. Njena majka Slavica je, pak, tada potvrdila da ima zeta i da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski.

 

"Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu. To se dogodilo u septembru prošle godine, a potom su otišli na Havaje", rekla je Stanijina majka Slavica.

 

Pomenuti Rus je čak nakon rastanka potvrdio celu priču.

 

"Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije", izjavio je tada Vladimir.

 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...